Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Вучић демантовао спекулације: Ови што "смењују" Вулина продужили су му мандат у БИА

© Sputnik / Лола ЂорђевићАлександар Вулин
Александар Вулин - Sputnik Србија, 1920, 17.09.2023
Пратите нас
Председник Србије Александар Вучић демантовао је медијске спекулације да ће Александар Вулин бити смењен и да су му они што га "смењују" продужили мандат у БИА.
"Продужили су мандат Вулину. Можда сам и намеравао да га сменим, али пошто су они то успели да сазнају, сад то више немам намеру", рекао је Вучић.
Он је додао да није размишљао о томе да амбасадор Србије у САД Марко Ђурић замени Вулина.
"Марко Ђурић у БИА, нисам о томе никада ни размишљао. Не читам те новине, не могу те глупости ни да читам. То не чита нико. Да ли је неко од њих био у некој амбасади на неком канабету, како мене мора да руше и десиће се то и то. Марко Ђурић ми никад није пао напамет за БИА-у. У животу свом нисам о томе размишљао", рекао је он.
На питање како коментарише што је амбасадор САД у Србији Кристофер Хил ових дана рекао да је после преговора у Бриселу против "наметнутих решења" и како гледа на то, Вучић је рекао да и Хил зна да наметнута решења не решавају проблем.
" Не мислим све добро од 1999. године и после тога и у данашњој политици, не много тога добро, за разлику од власника ове телевизије, али господин Хил је интелигентан и образован човек и зна да од наметнутих решења нема ничега и да мора да се постижу стварни компромиси. То је мудар и озбиљан приступ", додао је Вучић гостујући у емисији "Хит твит".
Председник Србије Александар Вучић. - Sputnik Србија, 1920, 17.09.2023
СРБИЈА
Вучић: Спреман сам да се у марту одрже избори
Рафови са прехрамбеним производима у продавници - Sputnik Србија, 1920, 17.09.2023
ЕКОНОМИЈА
Вучић представио нових 37 производа који ће имати нижу цену
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала