- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Гвардиола најавио добре вести за Звезду – „Играћемо са другим тимом“

© AP Photo / Francisco SecoПеп Гвардиола
Пеп Гвардиола - Sputnik Србија, 1920, 18.09.2023
Пратите нас
Фудбалери Црвене звезде у уторак од 21 час гостују Манчестер Ситију у оквиру Лиге шампиона, а тренер шампиона Европе Пеп Гвардиола најавио је да ће Грађани играти са другим тимом против црвено-белих.
То је свакако добра, олакшавајућа и позитивна вест за Црвену звезду.
Шампиона Србије на старту елитног такмичења чека најтежи могући задатак, односно утакмица против актуелног првака Европе.
„Мање играча на клупи је проблем. Када имате много повреда, проблем није само данас, него сутра или за три-четири-пет утакмице. Жао ми је, биће утакмица где ћемо морати да играмо са играчима 'другог тима' јер не смемо да ризикујемо повреде главних играча. Кевин де Брујне и Џон Стоунс су и даље повређени, за Ковачића и Грилиша још не знам шта се дешава“, рекао је Гвардиола.
Потом је додао:
„Не знам колико дуго ће бити ван тима... Мислим да неће бити спремни за Црвену звезду, видећемо још, корак по корак“, рекао је Пеп.
Бесан је Шпанац на прегуст распоред такмичења и што репрезентације играју сваки час уместо одједном, на квалификационом турниру - како је одавно предлагао легендарни Арсен Венгер.
У томе види разлог повреда и слабијих издања појединих играча.
„Погледајте Алвареса из Вест Хема, 15 или 20 минута после полувремена, он је био ван игре. Зашто? Дошао је из Јужне Америке, у џет легу је – 12, 15 сати, дошао је овде, играо против Ситија. Не понашамо се на добар начин према играчима. Толико смо одговорни за то како се опходимо према играчима“, рекао је Гвардиола.
Манчестер сити и Црвена звезда играју у уторак од 21 час утакмицу првог кола групне фазе Лиге шампиона.
Футбол. Суперкубок России. Матч Зенит - ЦСКА - Sputnik Србија, 1920, 17.09.2023
СПОРТ
Страхиња славио у српском дербију у Русији и покварио Лазаров и Николин деби
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала