- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Повратак Марије Шарапове?

© Sputnik / Алексей Даничев / Уђи у базу фотографијаМарија Шарапова
Марија Шарапова - Sputnik Србија, 1920, 22.09.2023
Пратите нас
Веома успешан повратак Каролине Вознијацки могао би за последицу да има одлуку Марије Шарапове да се више од три године после повлачења врати на терен. Још је све у домену спекулација, али... Била би то феноменална вест.
Шарапова се повукла пре три године, породила се прошлог лета, добила је сина Теодора, са супругом Александром Гилксом, милионером из Велике Британије, добро уложила новац и сада можда машта о повратку на терен.
„Марија је последењих месеци поново почела да се појављује у тениским круговима. Била је на турниру у Монтреалу, ангажовала се у борби против неједнакости у висини наградних фондова за тенисере и тенисерке…“, истичу у Русији.
Сјајна Рускиња је поново почела да вежба.
„Враћам се редовним тренинзима. Вежбам опет јер је у јаком телу и јак дух", објаснила је на друштвеним мрежама своју активност у теретани не откривши разлоге повратка физичким активностима.
Да не тренира тек тако потврђују и речи Дарије Севил, бивше руске тенисерке.
„Ја очекујем још један повратак мајки на терен. Нико не тренира као она ако не планира да поново игра тенис", истакла је Севил после гледања видеа који је њена бивша земљакиња окачила.
Повратак Шарапове била би сјајна вест за тенис.
Засад, она је најавила да ће играти на турниру у пиклболу, скраћеној верзији тениса, заједно са Џоном Мекинроом, а против Штефи Граф и Андреа Агасија.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 21.09.2023
СПОРТ
Ђоковић у новој мисији са два циља: „Или не виде или заташкавају проблем“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала