- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Украјинка наставља по старом – нови ружан гест мотивисао Рускињу да је „пошаље кући“ /видео/

© Sputnik / Алексей Даничев / Уђи у базу фотографијаДарија Касаткина
Дарија Касаткина - Sputnik Србија, 1920, 26.09.2023
Пратите нас
Рускиња Дарија Касаткина победила је после преокрета Марту Костјук, а меч је имао несвакидашњу увертиру у режији украјинске тенисерке. Наиме, Костјук која је позната по томе да одбија да се рукује с Рускињама после меча, овога пута је ескивирала да се слика с противницом по изласку на терен.
Крајње несвакидашња и непријатна сцена одиграла се уочи почетка меча првог кола турнира у Токију у ком је Дарија Касаткина изашла као победник резултатом 3:6, 6:4, 6:3.
Могуће да је добила и додатну мотивацију због дрског и непримереног понашања Украјинке, која је у свету постала позната по томе да игнорише своје ривале који су из Русије због актуелне ситуације у свету.
Овога пута је демонстрирала нови ружан гест, јер је пре почетка сусрета остала са стране док се Дарија Касаткина сликала, да би касније пришла она, те су се тенисерке уместо заједно, сликале одвојено.
Уследио је меч 1. кола у Токију, Марта Костјук је успела да добије уводни сет резултатом 6:3, захваљујући брејку у четвртом гему.
Ипак, у наставку је Рускиња Касаткина оправдала улогу фаворита, те је као 13. играчица планете успела да „пошаље кући“ непристојну Украјинку, иначе 45. на ВТА ранг-листи.
Погледајте нову епизоду емисије Спутњик спорт.
Јелена Рибакина - Sputnik Србија, 1920, 26.09.2023
СПОРТ
Јеленин тренер се огласио после неправде и позвао Новака у помоћ: „Систем не функционише“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала