- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Алекса је спреман, а Жељко је открио циљеве и обрадовао навијаче: „Није тајна“

© Фото : АБА лига / КК Партизан / Драгана СтјепановићЖељко Обрадовић и Алекса Аврамовић
Жељко Обрадовић и Алекса Аврамовић - Sputnik Србија, 1920, 27.09.2023
Пратите нас
Кошаркаши Партизана и тренер Жељко Обрадовић дружили су се с новинарима током дана за медије Евролиге пред почетак елитног такмичења. Популарни Жоц објавио је да екипа ради на довођењу појачања, али да неће журити, док је за навијаче одлична вест што се од лакше повреде скочног зглоба опоравио Алекса Аврамовић.
Аврамовић је постао миљеник нације током Мундобаскета због своје фанатичне борбености и спонтаности на конференцијама и после њих.
Мучила га је лакша повреда зглоба због чега је пропустио АБА Суперкуп у Подгорици, док је сада спреман за предстојеће изазове. Први меч црно-бели играју против Морнара у понедељак.
Кошарка - Sputnik Србија, 1920, 27.09.2023
СПОРТ
„Помрачење“ ФМП-а које Европа не прашта /видео/
„После дугих припрема и Мундобаскета улазимо у нову сезону са Партизаном. Имаћемо времена за јачи тренинг, такође и за индивидуалне тренинге, како бисмо унапредили нашу игру. Спреман сам, мотива увек има“, поручио је плејмејкер Алекса Аврамовић.
Жељко Обрадовић, тренер актуелног првака АБА лиге, поручио је да су очекивања увек иста, као и да ће екипа која се озбиљно појачала током прелазног рока, покушати да доведе још једно квалитетно појачање, али да неће срљати ни журити.
„Очекивања су увек иста, а то је да дамо све од себе и да у мислима имамо наше дивне навијаче који нам дају енергију. Да се понови та сезона у којој смо имали однос између нас и њих и који је довео до тога да екипа игра на највишем могућем ниову. То је једини циљ. У оба такмичења, прво АБА лига, а онда и Евролига. Имамо још пет дана до прве званичне утакмице. Пробаћемо да искористимо, да пробамо да отклонимо све оне слабости које смо имали у припремном периоду и да инсистирамо на добрим стварима. Што се тиче појачања, не знамо ништа. Гледамо и није тајна да желимо да доведемо још једног играча. Ипак, не журимо, не желимо да доносимо одлуке на брзино. Расправљамо сви у стручном штабу, заједно са Зораном и трудимо се да то буде најбоља могућа опција за Партизан. Ако не буде таквих опција, нећемо никога потписати. Желимо да будемо сигурни да ако доведемо играча да ће донети додатни квалитет“, закључио је Жељко Обрадовић.
Дуел Филипа Петрушева и Матијаса Лесорта испод коша - Sputnik Србија, 1920, 27.09.2023
СПОРТ
Хрват уверен: Партизан и Звезда могу да освоје Евролигу
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала