- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Хрват уверен: Партизан и Звезда могу да освоје Евролигу

© Sputnik / Лола ЂорђевићДуел Филипа Петрушева и Матијаса Лесорта испод коша
Дуел Филипа Петрушева и Матијаса Лесорта испод коша - Sputnik Србија, 1920, 27.09.2023
Пратите нас
Кошаркаши Партизана и Црвене звезде са изузетно великим и важним појачањима улазе у нову сезону и јасно је да са пуним правом могу да имају велике амбиције. Лука Божић, кошаркаш Задра, испратио је колико спремно вечити ривали улазе у сезону и истакао је да верује да оба београдска тима имају шансе да освоје Евролигу.
Црно-бели дрес обукли су Матеуш Понитка, Огњен Јарамаз, Френк Камински и Пи-Џеј Доужер, док су црвено-беле боје одабрали Милош Теодосић,Рокас Гераитис, Адам Ханга, Дејан Давидовац, Џоел Боломбој, Мајк Тоби и Марко Симоновић.
Оваква два тима желеће да види цела Европа, а оваква два тима имаће много тога да пруже у тој Европи чега је свестан и најбољи играч АБА лиге прошле сезоне Лука Божић.
„Што се тиче Партизана и Звезде, мишљења сам да могу да оду до краја и освоје Евролигу. Партизан је прошле сезоне био јако близу, док су ове године обе екипе још јаче. Желим им много среће и успеха у Евролиги“, истакао је Божић у разговору за „Баскетбол сфер“
Да ће нова сезона два београдска тима бити узбудљива најављује и велико интересовање навијача. Како Партизан тако је и Црвена звезда објавила да је продат велики број сезонских улазница, а Евролига је одушевљена тим податком.
„Партизан и Црвена звезда продали су више од 12.000 сезонских карата сваки за престојећу сезону, обарајући рекорде и постављајући нове трендове. Која екипа ће имати већу просечну посету ове године?“, питају се из Евролиге.
Нова сезона европског такмичења стартује петог октобра. Звезда ће у првом колу бити домаћин Асвелу, док ће Партизан гостовати Макабију у Тел Авиву.
Кевин Пантер - Sputnik Србија, 1920, 26.09.2023
СПОРТ
Пантер: Волео бих да играм за Србију
Никола Јовић - Sputnik Србија, 1920, 25.09.2023
СПОРТ
Никола је сребро на Мундобаскету крунисао дипломом
Између обруча - кошаркашке анегдоте - Sputnik Србија, 1920, 25.09.2023
СПОРТ
Тренер сакривен у жбуну и остале неиспричане приче
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала