- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Језиве сцене у Холандији подсетиле на драму са Ериксеном /видео/

CC0 / Pixabay / Фудбалски стадион — илустрација
Фудбалски стадион — илустрација - Sputnik Србија, 1920, 01.10.2023
Пратите нас
Језиве сцене у самом финишу меча РКЦ Валвајк – Ајакс где је голман домаћих Етијен Васен после судара с противничким нападачем остао без свести, после чега је изнет с терена и траснпортован је у болницу. На срећу, из клуба су се огласили рано у недељу, поручивши да је његово стање стабилно.
Све оно што се издешавало на терену у Валвајку, где је меч прекинут у 85. минуту због драме која се одиграла, неодољиво је подсетило на оно што се догодило Данцу Кристијану Ериксену на старту Европског првенства.
„Драги навијачи шокирани смо оним што се догодило нашем голману Етјену Васену. Након детаљних лекарских прегледа он је свестан и пребачен је у болницу на додатна испитивања. Желимо му много снаге и брз опоравак“, наведено је у кратком саопштењу РКЦ-а.
ФУдбалери два тима окружили су 28-годишњег чувара мреже док је лежао на трави без свести и главни судија је убрзо прекинуо меч. Хватали су се сви за главу, неки су чак и плакали због језивих сцена.
Утрчали су лекари и чини се да су се у тим првим тренуцима борили за његов живот док је био вез свести, након судара с Брајаном Брубијем из Ајакса.
Шпиц „копљаника“ нехотице је у пуном трку ударио у главу Васена, који је остао непомично да лежи на трави без свести.
Судија у први мах није видео колико је озбиљна повреда чувара мреже РКЦ Валвајка, али је после муњевите рекације фудбалера два тима прекинуо сусрет, док је редитељ ТВ преноса као што правила налажу, удаљио камеру и није желео да снима тешко повређеног голмана.
Тренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар  - Sputnik Србија, 1920, 30.09.2023
СПОРТ
Црвена звезда славила уз поруку са трибина /фото/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала