Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Приведен Милан Радоичић

© Sputnik / Лола ЂорђевићМилан Радоичић
Милан Радоичић - Sputnik Србија, 1920, 03.10.2023
Пратите нас
Полицијски службеници Управе криминалистичке полиције су данас извршили претрес стана и других просторија Милана Радоичића којем је одређено полицијско задржавање до 48 часова.
Радоичић је уз кривичну пријаву приведен у Више јавно тужилаштво у Београду, саопштено је из МУП-а.
Радоичић се одазвао 30. септембра позиву државних органа Републике Србије и у својству грађанина дао изјаву у Министарству унутрашњих послова о догађајима у Бањској, 24. септембра, на северу КиМ, када су убијена тројица локалних Срба и један припадник тзв. косовске полиције.
Он је тада у пратњи свог адвоката дошао у просторије МУП-а како би у својству грађанина дао изјаву на околности трагичног догађаја у месту Бањска, рано ујутру у недељу, 24. септембра 2023. године, саопштио је раније МУП.
Радоичић је, посредством свог адвоката Горана Петронијевића у петак, 29. септембра, саопштио да је поднео неопозиву оставку на место потпредседника Српске листе, а поводом догађаја у Бањској навео да је 24. септембра са својим сународницима дошао на север КиМ у пределу тог села како би охрабрио српски народ са тог подручја у пружању отпора терору режима Аљбина Куртија.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала