- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Олга у великим проблемима: „Дошла сам до тачке да је превише тешко“

© AP Photo / Christophe EnaОлга Даниловић
Олга Даниловић - Sputnik Србија, 1920, 05.10.2023
Пратите нас
Олга Даниловић, најбоље рангирана српска тенисерка, објавила је да је због повреда још неко време неће бити на терену.
Имала је Олга Даниловић изузетно добар део сезоне, међутим, српску тенисерку задесило је неколико повреда због кога је морала да на кратко остави рекет, а сада је најавила да ће пауза још потрајати.
„Здраво људи, само сам желела да поделим мало нових информација о томе где сам са мојим тенисом у овом тренутку. Патила сам од неколико повреда већ неко време и покушала сам да играм упркос томе, али дошла сам до тачке да је превише тешко. Знала сам да ми је потребно неко време да порадим на тим повредама и да их решим како би требало да бих могла да играм константно на свом највишем нивоу. Видела сам се са много доктора да бих покушала да решим и да разумем који је пут најбољи и сада осећам да сам коначно на правом путу да ми буде боље. Биће потребно неко време, али радим напорно да се вратим потпуно спремна што је пре могуће. Хвала вам свима на подршци и надам се да се видимо ускоро на терену“, написала је Даниловић.
Штета је што су повреде српску тенисерку задесиле када је била у одличној форми. Ове сезоне направила је одличне резултате од којих се највише истакло треће коло Ролан Гароса после квалификација.
Освојила је и ИТФ 100 турнир, а по први пут у каријери успела је да преко квалификације обезбеди главни жреб на Вимблдону.
Данил Медведев и Јаник Синер - Sputnik Србија, 1920, 05.10.2023
СПОРТ
Медведев је увек Медведев – чак и у поразу /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала