- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Нема везе с везом, брука!“ – бриде образи у Загребу због срамоте у Приштини, Мамић се јавио песмом

© AP PhotoФудбалери Динама из Загреба
Фудбалери Динама из Загреба - Sputnik Србија, 1920, 06.10.2023
Пратите нас
Фудбалери загребачког Динама доживели су највећу срамоту у клупској историји пошто су у Приштини поражени од екипе Балкани у Лиги конференција са 2:0, а навијачи већ позивају Здравка Мамића да се врати и спаси клуб.
Динамо је на територију јужне српске покрајине, где под заставом лажне државе Косово наступа клуб Балкани, отишао са епитетом фаворита, а вратио се са шамаром који ће се памтити.
Тренер Сергеј Јакировић је преузео одговорност на себе, али је навео и да се играчи морају запитати у дубини душе шта раде.
„Клуб попут Динама ово не заслужује. Ово је најтежи пораз за мене, ово нема везе с везом, ово је брука. Ако цело време причаш да те неко буши, да те неко не воли, онда изађи на терен и покажи зашто си ту“, навео је Јакировић.
Навео је и да ће „видети докле ће бити ту“, навијачи га већ смењују, као и комплетну управу и призивају повратак Здравка Мамића.
У анкети на сајту Индекса наведено је да управа носи 50 одсто кривице јер није довела појачања, а 39 одсто верује да су криви играчи јер изгледају немотивисано и играју грозно.
Некадашњи први човек загребачког клуба само се кратко огласио на друштвеним мрежама – написао је три тачке и објавио нумеру легендарне групе Индекси у изведби Црвене јабуке, „Бацила је све низ ријеку“.
Радован Панков у дуелу са Андрејом Крамарићем - Sputnik Србија, 1920, 06.10.2023
СПОРТ
Скандал у Холандији – полиција привела српског фудбалера /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала