- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Италијани покушали да искористе ситуацију, али је Србин остао веран Русима

© CEV/Vladimir MarkovicЗоран Терзић, селектор одбојкашица Србије
Зоран Терзић, селектор одбојкашица Србије - Sputnik Србија, 1920, 12.10.2023
Пратите нас
Трофејни стручњак Зоран Терзић који је 20 година седео на клупи одбојкашке репрезентације Србије, а сада води Русију, одбио је понуду Италије која га је звала да буде нови селектор.
Откако је у мају Зоран Терзић именован на место селектора Русије, због ситуације у којој се налази највећа православна земља, још није дебитовао са „зборнаја командом“, због чега му је руски одбојкашки савез дао одрешене руке да пронађе нови ангажман без икаквих последица.
Након што су то чули Италијани, бацили су се на посао и контактирали су најтрофејнијег стручњака у женској одбојци, који је са Србијом практично освојио све што се освојити може у готово две деценије дугом ангажману. За 20 година освојио је 20 медаља на највећим такмичењим са „грацијама“.
Ипак, Зоран Терзић је после неколико дана разматрања понуде одлучио да не прихвати понуду „азура“ и да остане веран Русији.
Када је тренерска клупска каријера у питању, он је водио Црвену звезду, Металац, Перуђу, Динамо Букурешт, Омичку из Омска, Тарговиште, Волеро из Цириха и турски Фенербахче.
Погледајте интервју са Владимиром Јовановићем.
Карлос Алкарас - Sputnik Србија, 1920, 12.10.2023
СПОРТ
Алкарас проговорио о трци са Ђоковићем: „Закомпликовало се...“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала