- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Звездин „дан мрмота“ у Литванији

© Фото : АБА лига / Драгана СтјепановићШабаз Нејпир
Шабаз Нејпир - Sputnik Србија, 1920, 14.10.2023
Пратите нас
Кошаркаши Црвене звезде поражени су на гостовању Жалгирису у оквиру Евролиге, а чини се да ово није први пут да црвено-бели овако пролазе у Литванији. Прилично је ова утакмица подсетила на ону из прошле сезоне.
Малтене пресликана утакмица сваке године у Каунасу“, рекао је Лука Митровић за Спорт клуб после меча и на прави начин описао све што се дешавало.
Слично филму Дан мрмота, тако и Звезда стално проживљава слично искуство када игра против Жалгириса у гостима. Жалгирис је савладао црвено-беле у последње четири утакмице, тачније црвено-бели су последњи пут славили у гостима против овог тима пре четири године.
Шта на све каже тренер Душко Ивановић?
„Честитам Жалгирису, почели су и завршили са високим интензитетом. Ми смо кренули меко, а завршили смо скоро како смо и почели, рекао је тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић после пораза у Каунасу (79:74).
„То је био проблем. Они су додавали лопту одлично, имали су добре шутеве за три поена и дошли су до предности. Жалгирис није мењао ништа. Они су играли као и у Болоњи. Ми смо имали проблем да дамо лаке кошеве и проблем са Улановасом. Он је направио разлику у овом мечу, рекао је Ивановић.

„Прву утакмицу против Асвела добили смо лако, али ово је сигнал да нисмо добри у овом моменту, додао је Звездин тренер.

Он је прокоментарисао и игру Рокаса Геидраитиса, који је меч завршио са само четири поена.
„Желео сам да дође у Звезду јер га познајем добро. Знам шта може да нам да у сваком моменту, велики је професионалац и напредоваће, поручио је Ивановић.
Милош Теодосић - Sputnik Србија, 1920, 13.10.2023
СПОРТ
Звезда водила – па у финишу допустила велики преокрет у Литванији
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала