- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Црногорци дивљали у „кавезу“ Митровић и Тадић их утишали у два потеза!

© Sputnik / Лола ЂорђевићАлександар Митровић
Александар Митровић - Sputnik Србија, 1920, 18.10.2023
Пратите нас
Мучила се Србија у другом полувремену да пронађе пут до мреже Црне Горе, а онда је у 74. минуту поново на сцену ступио, ко други, него Александар Митровић! А три минута касније погодио је и капитен Душан Тадић за ерупцију одушевљења на стадиону – 3:1 (1:1). Јасно је да је то био крај сви нада Црногораца на стадиону "Рајко Митић".
Овога пута Митрогол је погодио рутински из петерца на асистенцију капитена Душана Тадића, који се искрао по левој страни и затим је левом ногом рутински упослио Митровића, као што су то небројено пута досад учинили, а лопта је завршила иза леђа голмана.
Нису Црногорци поштено успели ни да поставе лопту на центар и да започну нови напад, о онда мање од 180 секунди касније лопта је поново била у мрежи Мијатовића, сада је Тадић слабијом десном ногом са 16 метара погодио даљи угао гола Соколова.
И то, у јеку дивљања навијача Црне Горе који су „дрмали“ челичну ограду „кавеза“, због чега је морала да се појави полиција, направљен је кордон, Тадић их је ућуткао хируршки прецизним ударцем.
Значио је то пораз Црне Горе у Београду, и чињеница да Србија сама одлучује о својој судбини и пласману на Европско првенство у Немачкој 2024. године, јер у последњем мечу квалификација 19. новембра у Лесковцу и бод против Бугарске је довољан за остварење сна дугог 24 године.
Погледајте нову епизоду емисије Спутњик спорт.
Србија и Црна Гора - Sputnik Србија, 1920, 17.10.2023
СПОРТ
Митровић и Тадић за три минута окончали агонију Србије – тешка победа над Црном Гором у Београду!
Србија и Црна Гора - Sputnik Србија, 1920, 17.10.2023
СПОРТ
Ремек-дело Митровића и топовска левица Јоветића /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала