- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Партизан се извинио навијачима – појавиле се дупле сезонске карте

Пратите нас
Кошаркашки клуб Партизан објавио је план решења проблема који су настали приликом издавања сезонских и дневних улазница, као и бројеве на које навијачи Партизана могу да их пријаве. Наиме, појавио се проблем са дуплим сезонским картама, односно појављивали су се навијачи којима је издата иста сезонска карта, односно исто место у дворани.
Проблем је настао на мечу Партизан - Барселона.
„Након што су на утакмици уочене нове системске грешке у издавању сезонских и дневних карата, КК Партизан је хитно сазвао састанак са тикетинг провајдерима Ефинитy и Фанци. Пресеком стања, утврђене су грешке изазване низом објективних околности, али и људским фактором приликом мануелног формирања нове базе, што је било изнуђено решење услед изостанка предаје старих података од стране старог тикетинг партнера“, стоји у саопштењу црно-белих.
Наведено је да су током лета ангажовали два реномирана тикетинг провајдера у жељи да унапреди пословање у области тикетинга

„Ипак, услед описаних околности, систем је у почетку рада показао одређене мањкавости, које по хитном захтеву клуба морају бити отклоњене до наредне утакмице на домаћем терену. Први корак у решавању проблема је да сви навијачи који су пријавили проблем са дуплим сезонским или дневним картама морају бити контактирани од стране тикетинг провајдера до четвртка у 20 часова“, саопштио је КК Партизан.

Потом се додаје:
Пре позива за рекламацију, молимо све навијаче да припреме личне податке и податке о улазницама са којима имају проблем. КК Партизан апелује на стрпљење навијача и извињава се свима на непријатности у име Клуба и две партнерске куће које за потребе клуба обављају продају улазница. Са друге стране, КК Партизан од тикетинг партнера захтева хитно решење насталог проблема", стоји у саопштењу КК Партизан.
Ергин Атаман  - Sputnik Србија, 1920, 18.10.2023
СПОРТ
Сујета над сујетама – Атаману смета „љубљење руке“ Обрадовићу: „Увредило ме је“ /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала