- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Коцкање с угледом „старе даме“ и Влаховић као јед(и)на добра вест

© AP Photo / SpadaДушан Влаховић
Душан Влаховић - Sputnik Србија, 1920, 19.10.2023
Пратите нас
Нема мира у Јувентусу, константно су турбуленције на снази, али коначно су стигле и добре вести за тренера Масимилијама Алергија и армију навијача, јер према последњим информацијама са Чизме, Душан Влаховић опоравио се од повреде и биће спреман за дерби са Миланом.
У мору лоших ствари и скандала у ком се нашла млада звезда торинске „старе даме“ Никола Фађоли, који је признао да се илегално кладио, због чега је суспендован седам месеци, коначно и нешто добро.
Једни су тврдили да српског голгетера Душана Влаховића мучи пубалгија (болови у препонама) коју није решио још од Мундијала у Катару, тренер Алегри је изјавио да су проблем доња леђа, али оно што је најбитније јесте да ће по свему судећи Влаховић бити спреман за недељни окршај са росо-нерима од 20 сати и 45 минута.
Влаховић је због проблема с повредом пропустио претходне мечеве Јувентуса, морао је да се „скине“ са списка селектора Србије Драгана Стојковића у изузетно битним мечевима са Мађарском и Црном Гором, али би сада требало да буде на располагању тренеру Алегрију за изузетно битан меч Серије А.
Одличан старт сезоне имао је стандардни српски репрезентативац, што потврђују бројке у виду четири гола на шест утакмица у дресу „старе даме“ из Торина.
Влаховић је пропустио двобоје са Аталантом и Торином, радио је на опоравку, виђен је са девојком у Мадриду, али нико и даље нема конкретну информацију шта је био разлог посете.
Наравно, поједини инострани медији експресно су лансирали вест да постоји могућност да је ишао на преговоре са неким од мадридских клубова, док се сам Влаховић, као ни његов менаџер нису оглашавали тим поводом.
Погледајте нову епизоду емисије Спутњик спорт.
Страхиња Павловић - Sputnik Србија, 1920, 19.10.2023
СПОРТ
Страхиња је архивирао Црногорце: „Не занимају нас, идемо на Европско првенство“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала