- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Монструозна блокада Николе Јовића – играо и Марјановић /видео/

© AP Photo / Wilfredo LeeНикола Јовић
Никола Јовић - Sputnik Србија, 1920, 19.10.2023
Пратите нас
Двојица српских кошаркаша Никола Јовић и Бобан Марјановић играли су у предсезонским мечевима НБА лиге у ноћи између среде и четвртка. Талентовани репрезентативац искористио је максимално минутажу коју је добио, а меч је завршио са девет поена, имао је пет скокова и две асистенције, посебно ће се причати о једној страшној блокади.
Сполстра је коначно указао Николи Јовићу поверење, које се огледа у 24 минута проведених на паркету. Опустио се суперталентовани српски репрезентативац који је био откровење Мундобаскета, и узвратио је са девет поена, шутирајући из игре 3/9, од чега 2/7 за три поена.
Истакао се посебно Јовић у дефанзиви, памтиће се и препричавати монструозна блокада коју је остварио пред крај треће четвртине, када је с леђа успео да заустави Лунија Вокера.
Управо је Луни Вокер био најефикаснији актер сусрета, предводио је Бруклин до победе над Мајамијем резултатом 107:104. Вокер је убацио 22 поена, Шарп је имао 19, двоцифрени су били још Томас који је бројао до 14, Фини Смит стао је на 11 поена.
У редовима Хитса бољи од осталих били су Најсмит и Швајдер са по 15 поена, један мање постигао је Бам Адебајо.
Када је у питању учинак горостасног центра Бобана Марјановића, он је такође добио шансу. Пре два дана није био на паркету у мечу Хјустона, али је сада заиграо поразу од Сан Антонија - 103:107.
Боби је за шест минута успео да се упише у стрелце, убацио је два поена, имао је исто толико скокова и једну украдену лопту.
Најефикаснији актер сусрета био је Девин Васел са 25 постигнутих поена.
Погледајте нову епизоду емисије Спутњик спорт.
Црвена звезда - Монако - Sputnik Србија, 1920, 18.10.2023
СПОРТ
Звезда имала у шаци – па испустила Обрадовићев Монако
СПОРТ
Партизан се извинио навијачима – појавиле се дупле сезонске карте
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала