- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Партизан се мучио – па постигао три гола у Суботици

© Фото: ФК ПартизанМатеус Салдања
Матеус Салдања - Sputnik Србија, 1920, 20.10.2023
Пратите нас
Фудбалери Партизана гостовали су Спартаку из Суботице у оквиру 10. кола Суперлиге. Црно-бели су се мучили да дођу до гола, па су онда постигли три у другом полувремену преко Светозара Марковића, Гајаса Захида и Салдање и на тај начин су оверили нова три бода - 3:0 (0:0).
Црно-бели су у првом полувремену највећу шансу имали у 35. минуту утакмице. Кануте је из другог плана натрчао на повратну лопту и са око 20 метара упутио силовит ударац, међутим Спартак је имао среће јер је лопта погодила стативу и остала у игри.
Партизан није успео да постигне гол у првом полувремену и то је аутоматски значило да ће притисак на екипу Игора Дуљаја да се повећа у наставку.
Партизан је чак дошао до гола у 61. минуту преко Илића, али је он поништен после гледања ВАР-а. Илића је пре постизања гола лопта погодила у руку.
Све што је пропустио Парни ваљак је надокнадио у 70. минуту када је после корнера Светозар Марковић погодио и донео предност гостима из Београда.
Седам минута касније погодио је и Захид и Партизан је оверио победу. Салдања је голом у 81. минуту ставио трешњицу на врх торте.
Сигурно је да ће и играчи и навијачи Партизана бити много задовољнији другим полувременом.
У току дуела је дошло и до физичког контакта између Игора Дуљаја и Квинсија Менига, било је ту и физичких и вербалних варница.
Партизан је овако стигао до 28. бода у сезони и држи прво место на табели Суперлиге.
Фудбалер Црвене звезде Хванг Ин Бом у дуелу са Хулијаном Алварезом из Манчестер Ситија на мечу Лиге шампиона - Sputnik Србија, 1920, 20.10.2023
СПОРТ
Проклетство репрезентативне паузе за црвени аларм у Звезди
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала