- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Отац и синови ухапшени због напада на професора Техничке школе у Костолцу

© Tanjug / MILOŠ MILIVOJEVIĆПолиција
Полиција - Sputnik Србија, 1920, 21.10.2023
Пратите нас
Полиција је ухапсила оца и двојицу синова из Костолца осумњичене да су физички напали професора Техничке школе у том граду, саопштила је Полицијска управа Пожаревац.
Ухапшени су Д. М. (1975), Ђ. М. (1998) и Н. М. (2005) из Костолца због постојања основа сумње да су извршили кривично дело насилничко понашање, наводи се у саопштењу ПУ Пожаревац.
Н.М, 18-годишњи младић се сумњичи да је у четвртак у просторијама Tехничке школе „Никола Тесла“ у Костолцу, заједно са оцем и братом физички напао 57-годишњег професора.
Како се сумња, догађају је претходио ранији сукоб у кафићу у непосредној близини школе, када је професор (57) задао ударац 18-годишњаку и нанео му лаке телесне повреде, констатоване у пожаревачкој болници.
Професор је задржан у Општој болници у Пожаревцу, ради квалификација задобијених повреда.
По налогу Основног јавног тужилаштва у Пожаревцу, осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени тужиоцу.
Због претходног нарушавања јавног реда и мира у угоститељском објекту у Костолцу полиција је поднела извештај Основном јавном тужилаштву у Пожаревцу, због извршеног кривичног дела лака телесна повреда.
Против једне женске особе запослене у том угоститељском објекту биће поднета прекршајна пријава због непријављивања догађаја полицији, наводи ПУ Пожаревац, пренео је РТС.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала