- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Други партизановац у два дана остао без посла у Турској

© Фото : АБА лига / Морнар / Медиа проНенад Чанак
Ненад Чанак - Sputnik Србија, 1920, 24.10.2023
Пратите нас
Ненад Чанак није више тренер Турк Телекома, саопштио је клуб из Турске, који је превремено прекинуо сарадњу са Србином. Само два дана раније без посла у истој земљи остао је и некадашњи стратег Партизана Александар Станојевић, ког је отпустила Коња.
Турски кошаркашки клуб Турк Телеком захвалио се партизановцу Чанку на свему што је учинио за клуб у који је стигао у јуну, након што је екипу наупустио Ердем Чан који је сео на клупу Ефеса.
Ипак, слаби резултати утицали су на то да се Турк Телеком разиђе са Ненадом Чанком под чијом командом је екипа стигла до деветог места на табели турског шампионата са по две победе и исто толико пораза.
Предраг Стојаковић - Sputnik Србија, 1920, 24.10.2023
СПОРТ
Каква је веза Лос Анђелес Лејкерса и Пеђе Стојаковића? /видео/
Када је Еврокуп у питању, тим из Анкаре је у три уводна кола поражен у два наврата уз један тријумф.
Турк Телеком ће тако без Ненада Чанка одиграти наредни меч са Уломом на евросцени, док их после тога очекује домаће првенство и двобој са Бахчешехиром.
Када је у питању фудбалски стручњак, такође Партизановац – Александар Сале Станојевић, он се није најбоље снашао у Коњи и пре два дана се клуб огласио путем званичног сајта, где се захвалио искусном стручњаку на свему на сарадњи, али су катастрофални резултати натерали челнике турског клуба да му уруче „карту у једном смеру“.
Коња је из девет одиграних кола освојила девет бодова, уз учинак од две победе, три ремија и четири пораза и налази се у зони испадања.
Погледајте нову епизоду емисије Спутњик спорт.
Јанис Адетокумбо - Sputnik Србија, 1920, 24.10.2023
СПОРТ
Од претњи раскидом до потписа „тешког“ 186 милиона долара
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала