- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Брате, волим те“ – Шек повикао на српском због Јокића /видео/

© Tanjug / Lynne SladkyМајами - Денвер, Никола Јокић, 4. утакмица
Мајами - Денвер, Никола Јокић, 4. утакмица - Sputnik Србија, 1920, 25.10.2023
Пратите нас
Фантастична партија Николе Јокића у првој утакмици на старту нове сезоне НБА лиге, одушевила је не само навијаче Денвера већ и Шекила О'Нила који никада не пропушта прилику да хвали српског аса. Неретко се дешавало да Шек проба да говори на српском, а сада је напредовао и научио специјалне две речи које је упутио „Џокеру“.
Након што је Никола Јокић одвео Денвер до победе против Лос Анђелес Лејкерса био је распложен за разговор са Шекилом О'Нилом који је уследио одмах после утакмице.
Никола Ћаћић и Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 25.10.2023
СПОРТ
Нова година се чека уз Новака и Србију
Расположен је био и прослављени Шек који је Јокићу желео да укаже поштовање тако што ће му се обратити на српском језику.
„Само желим да кажем брате... Волим те, волим те, волим те!“, рекао је Шекил О'Нил.
Јокић се насмејао и превео осталима у студију шта је рекао бивши кошаркаш, а Шек је потом почео још гласније да виче „Волим те“.
Српски ас се толико смејао да је једва долази до речи, али је на крају поручио Шеку: „Следећи пут смисли нешто друго“. После доделе шампионског прстена и победе над Лејкерсима био је то одличан начин да Јокић заврши вече које је за њега било јако емотивно.
„Мислим да је невероватно видети на колико живота утичемо само играјући кошарку. Срећа и радост људи који нас подржавају, то је заиста невероватна ситуација. Имамо шансу да одбранимо титулу. Никада не знате шта ће сезона да вам донесе, али имамо шансу. Недостајали су момци који више нису део тима, али ми као група, дуго ћемо памтити. Остаћемо упамћени као шампиони. Мислим да је то заиста леп тренутак у животу. Играли смо добро, наша одбрана је била добра, офанзива такође“, рекао је Јокић после меча.
Кевин Гарнет, бивши кошаркаш, коментарисао је како је невероватно што Јокић није играо цело лето, а онда је у првој утакмици остварио трипл-дабл.
Међутим, истина је другачија.
„Био сам у теретани током лета, прескакао сам само недељу. Припремао сам моје тело за сезону. Мислим да је наше тело алат и ако није спремно нешто ће се десити, повредићете се. Нисам прескакао нити један дан тренинга, можда јесам мало на терену, који дан, месец или два месеца“, закључио је Јокић.
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 25.10.2023
СПОРТ
Прстеновање Јокића и емотивна ноћ у Денверу /видео/
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 25.10.2023
СПОРТ
Магични Јокић трипл-даблом отворио нову сезону – Лејкерси срушени на старту
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала