- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Обрадовић о дербију: Благо речено – луда утакмица, видећемо шта је са Пантером

© Sputnik / Лола ЂорђевићПартизан - Звезда
Партизан - Звезда - Sputnik Србија, 1920, 27.10.2023
Пратите нас
Жељко Обрадовић, тренер кошаркаша Партизана, рекао је да је први вечити дерби у сезони против Црвене звезде била „благо речено луда утакмица“, као и да треба видети шта је са капитеном Кевином Пантером који, како каже, има проблема с обе ноге.
Партизан је успео да победи после преокрета у последњој деоници, а пошто је пре тога изгубио 15 поена предности из прве деонице.
„Много, много осцилација, благо речено луда утакмица. Одиграли смо одлично на почетку меча, стали смо, Звезда је преузела контролу. На крилима навијача смо успели да се вратимо у меч. Играчи су уложили максимум енергије, борили су се веровали и на крају су награђени. Важна, јако важна победа, уз много успона и падова. Доминирали смо у првом кварталу и већим делом првог полувремена. Онда је уследила нешто што се понавља из утакмице у утакмицу. Дозвољавамо ривалу да стиже до поена, нисмо у бонусу, а не правимо прекршаје. Звезда се вратила, одиграла маестрално у трећем кварталу“, рекао је Обрадовић.
Партизан је био на ивици пораза пошто је у последњој четвртини губио са 13 поена разлике.
„Деловало је да је све готово, али смо успели да се подигнемо у оба смера, из добре одбране, стигло је самопоуздање за игру у нападу. У завршници, Звезда је промашивала слободна бацања, ми погађали. Утакмица је заиста била лепа у фантастичној атмосфери. Сматрам да су сви љубитељи спорта могли максимално да уживају у истинском спектаклу“.
Обрадовић је истакао да је екипа имала проблеме са повредама, а посебно је поменуо капитена Пантера који је поново подбацио и уз осам поена је имао седам изгубљених лопти.
Кевин Пантер - Sputnik Србија, 1920, 26.10.2023
СПОРТ
Да ли је кризи дошао крај? /видео/
„Контрентно причам о Смаилагићу, Пантером који има проблема са обе ноге, видећемо о чему се ради. Надам се и верујем да ће нам оваква победа донети самопоуздање. Коначно смо имали добре проценте шута, што значи да смо играли паметно у нападу. Момци ће добити слободан дан, а затим се окрећемо новом дербију. Сада је битно освежити екипу, а то неће бити лако, уз споменуте повреде о којима сам причао“, истакао је Обрадовић.
Партизан и Црвена звезда - Sputnik Србија, 1920, 26.10.2023
СПОРТ
Алекса наставља где је стао са Србијом – и за Спутњик каже: „Видите све, нисте мали“ /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала