- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Под велом добрих победа /видео/

© Sputnik / Лола ЂорђевићПлејмејкер Партизана Алекса Аврамовић
Плејмејкер Партизана Алекса Аврамовић  - Sputnik Србија, 1920, 31.10.2023
Пратите нас
Као и у евролигашком дербију тако и у окршају вечитих ривала у АБА лиги, Алекса Аврамовић имао је важну улогу у победи Партизана над Црвеном звездом, а колико је снаге уложио у то видело се после утакмице када од умора није знао ни на ком језику даје изјаву.
С обзиром на то да на паркету није било Кевина Пантера, улогу лидера чинило се да је преузео Алекса Аврамовић који је поново погађао и играо сјајну дефанзиву када год је то било најпотребније црно-белима.
Алекса је оставио срце на терену, пружио је максимум па је после утакмице био толико исцрпљен да је једва имао снаге да одговара на питања.
„Много важна победа, важнија него прошли дерби. Вратили смо се на прави колосек и у Евролиги и то против најтежег противника", рекао је Аврмоавић, а онда је поред њега прошао Кевин Пантер.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 31.10.2023
СПОРТ
Мистер Новак Ђоковић /видео/
Капитен га је закачио и тако пореметио, па када је требало да настави српски кошаркаш наставио је са изјавом, али на енеглском језику, иако је изјаву давао званичном каналу Партизана.
„И то без капитена, без Кевина Пантера... Он је наш најважнији“,почео је Аврамовић на енглеском када га је репотер прекинуо.
„Можеш и на српском слободно“, рекао је репортер уз осмех.
„Мртав сам уморан! Била је то добра, одлична утакмица за нас. У правом смо ритму. Знамо колико су тешке све утакмице, али смо јако уморни. Морамо да се опоравимо јер следи Басконија која је променила тренера и која ће свакако изаћи мотивисана против нас, али ћемо ми изаћи још мотивисанији под овим велом добрих победа, идемо да победимо Басконију“, рекао је Алекса који се насмејао због тога што није знао на ком језику прича.
Није се Аврамовићу имало шта замерити јер је био изузетно уморан, у року од 96 сати одиграна су два дербија, а осим тога јасно се видела и еуфорија због две победе које је донео Партизану.
У дербију АБА лиге Алекса је постигао 15 поена, један скок и шест асистенција.
Филип Петрушев - Sputnik Србија, 1920, 31.10.2023
СПОРТ
Филип је играо само три минута – а постаће део „супертима“: Спреман је највећи трејд у сезони
СПОРТ
Грк криви себе, Нејпир не зна где му је шут, а љут је и Обрадовић : „Нисам им ја мамица и татица“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала