- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Новак се враћа и игра два меча у дану

© AP Photo / Manu FernandezНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 01.11.2023
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, први пут од септембра играће сингл меч, док ће одмах за њим наступати и у дублу са Миомиром Кецмановићем у другом колу Мастерса у Паризу. Дуел српског аса и Томаса Ечеверија трећи је на програму Централног терена.
Прошло је месец и по дана од последњег меча Новака Ђоковића који није био на терену од средине септембра када је у Дејвис купу победио Алехандра Давидовича Фокину, одмах после освајања УС Опена.
Враћа се српски ас спреман, а прилику да то и докаже имаће од 14:30 када би требало да почне његов меч против Томаса Ечеверија, аргентинског тенисера. Ечевери је претходно савладао Миомира Кецмановића па ће тако Новак моћи да освети свог сународника.
Новаков меч трећи је на Централном терену где програм у 11 часова отварају Данил Медведев и Григор Димитров, а потом на терен излазе Стефанос Циципас и Феликс Оже Алијасим.
Осим сингла Ђоковић ће заједно са Кецмановићем играти и у другом колу дубла против Рохана Бопане и Метјуа Ебдена, а тај меч неће почети пре 17 часова, а вероватно и касније. Српски тенисери у првом колу савладали су Гонзала Ескобара и Александра Надовјесова.
Карлос Алкарас - Sputnik Србија, 1920, 31.10.2023
СПОРТ
Роман шокирао Алкараса и заказао руски дерби у Паризу
Душан Лајовић - Sputnik Србија, 1920, 31.10.2023
СПОРТ
Рус „сломио“ Ђереа, крај и за Кецмановића – Лајовић прошао, Новак сазнао ривала
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала