- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Звездин кризни штаб заседао у поноћ – пала одлука о судбини Израелца

© Sputnik / Лола ЂорђевићТренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар
Тренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар  - Sputnik Србија, 1920, 02.11.2023
Пратите нас
Нови кикс Црвене звезде и реми против ТСЦ-а из Бачке Тополе (1:1) на свом терену упалио је „црвени аларм“ на стадиону „Рајко Митић“, па је руководство српског шампиона заседало око поноћи и одлучило је да пружи пуну подршку Израелцу Бараку Бахару.
Стручњак који је доведен на крају прошле сезоне када је обезбеђена Лига шампиона, а добио је и најбољи и најскупљи тим у историји славног клуба кренуо је одлично, али у јулу месецу, када су биле пријатељске утакмице и припремни мечеви, што слабо кога занима у односу на такмичарски део.
Чини се као да је Бахар форму екипе темпирао за јул, што је резултирало да екипа почне да посрће на свим фронтовима од Лиге шампиона до Суперлиге.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 02.11.2023
СПОРТ
Новаков озбиљан тон због Израела: „Дете рата сам...“
„Делије“ су по завршетку сусрета против ТСЦ-а, где је Звезда просула још два бода и заостаје чак шест за лидером и љутим ривалом Партизаном после 12 одиграних кола, изразиле незадовољство. Звиждуци и увреде за играче, док Барак Бахар није имао снаге да изађе пред медије, уз изговор да је разочаран резултатом. Држао је састанак око 90 минута, да би касније састанчили и челници Звезде на челу са Звезданом Терзићем, огласивши се саопштењем иза поноћи, тачније око 1 час ујутру у ком је констатовано следеће.
„Управни одбор анализирао је игре и резултате у последњем периоду. Закључак је да је евидентно да постоји криза игре и криза резултата у последња два месеца, али да верујемо да ће играчи и тренер Барак Бахар својим радом и играма у наредном периоду превазићи тренутну кризу добрим резултатима и показати несумњив квалитет који имају. После шест узастопних титула, хтели смо искорак, хтели смо бољу и модернију европску Црвену звезду. Довели смо новог тренера, подмладили смо тим, имали велика улагања у играче и направили потпуну реконструкцију тима. У припремном периоду је то изгледало добро, али тада смо били свесни да ће бити успона и падова. Разумемо незадовољство навијача и оно је потпуно природно када је Црвена звезда у кризи. Међутим, за све ово је потребно време и стрпљење. Верујемо у наше играче, верујемо у њихов квалитет, верујемо у тренера Барака Бахара и дајемо му пуну подршку. Освајање шампионске титуле остаје наш основни циљ и уверени смо да ћемо га остварити“, наведе но је у поноћном саопштењу ФК Црвена звезда.
Јасно је да милиони који су потрошени у прелазном року, а отишло је чак 12,6 милиона на појачања, неће задовољити навијаче да се освоји нова шампионска титула, већ се траже успеси и на европској сцени, где Звезда опасно штуца и има само бод после три одиграна места, те се налази на деоби трећег места са Јанг Бојсом, и прилично је јасно да је у најбољем случају очекује селидба у нижи ранг, односно Лигу Европе, док у најгорем следи крај европске одисеје већ на полусезони...
Црвену звезду на Маракани очекује дуел са Радником у првенству, док у среду у Београд стиже Лајпциг у четвртом колу Лиге шамиона. Црвено-бели лако су пали у Немачкој резултатом 3:1, сада се очекује реакција екипе како би остала у трци да презими у Европи.
Фудбалер Црвене звезде - Sputnik Србија, 1920, 01.11.2023
СПОРТ
Ђаковац шокирао Звезду у зауставном времену – ТСЦ одвео Партизан на плус шест!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала