- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Бахару тешко пао пораз: „После меча су сви паметни – играли смо храбро“

© Sputnik / Лола ЂорђевићБарак Бахар
Барак Бахар - Sputnik Србија, 1920, 08.11.2023
Пратите нас
Барак Бахар, тренер Црвене звезде, разочаран је после пораза од Лајпцига у четвртом колу Лиге Шампиона, али је истакао да је његов тим играо храбро и да је резултат могао да буде другачији.
После пораза од Лајпцига резултатом 2:1 у Црвеној звезди нико није био задовољан, а посебно је био љут Александар Драговић који је поручио да он и саиграчи не могу тако да приступају Лиги шампиона. Са друге стране, Барак Бахар, покушао је да ублажи ситуацију.
Филип Петрушев - Sputnik Србија, 1920, 08.11.2023
СПОРТ
Филипа не греје Сунце ни на другој станици у Калифорнији
„Свако има право да каже шта мисли. Заслужено смо имали гол заостатка, могло је да буде и више. Могло је касније да буде 1:1, могли смо и потпуно да се вратимо у меч. Очекујемо више од нас, очекујемо више борбе попут гостовања Манчестер ситију и РБ Лајпцигу. Добро смо се борили данас. Разочарани смо резултатом, очекивали смо више. Сад смо окренути домаћем шампионату. Следи пауза за репрезентације, па најбитнија утакмица у Лиги шампиона, против Јанг бојса. Ми спремимо нешто, то не ради увек и мој посао је да променим те ствари. Срећан сам што су играчи који су ушли донели промену и одиграли добру утакмицу“, истакао је Бахар.
Анализирао је тренер црвено-белих детаљније поставу, а посебно је истакао Игора Мијаиловића и Кангу.
„Одлучио сам да он игра. Приметио сам касније да су екипи потребне промене. Направили смо неке измене које су нам помогле да боље почнемо други део меча. Били смо близу да постигнемо гол. Канга добро ради на тренинзима, одиграо је одлично претходни меч. После меча су сви паметни, хтели смо да играмо другачије, са Красоом у средини. Због високог пресинга то није успело и морали смо да мењамо“, објаснио је Бахар.
Упркос поразу Звездин тренер подвукао је да је задовољан тиме што су играчи били храбри и што се нису предавали до последњег момента.
„Имали смо успоне и падове. Играли смо храбро, иако у првом делу нисмо успели. У другом делу смо играли на све или ништа. Позитивно је што смо играли до последњег момента, иако нисмо задовољни резултатом. Причаћемо причати о свему, када са својим штабом видим шта је било добро или лоше. Не причам са играчима одмах након меча. Позитивно је да су дали све од себе и борили се“, рекао је Бахар.
Упитан је стручњак и да ли је после пораза обавио разговор са челницима клуба.
„Немамо навику да са клупским челницима причам одмах након утакмице. Тек након дан или два седнемо и анализирамо утакмицу. Мислим да ће тако бити и овог пута“, закључио је Барак Бахар.
Фудбалери Црвене звезде после утакмице у Београду остали су на једном боду колико има и Јанг Бојс, а српски и швајцарски клуб састају се 28. новембра у Берну.
Звезда - Лајпциг - Sputnik Србија, 1920, 08.11.2023
СПОРТ
Разочарани капитен: „Причамо и причамо већ месец дана, ако одиграмо овако – изгубићемо и тамо“
Лига шампиона - Sputnik Србија, 1920, 07.11.2023
СПОРТ
Барселона изгубила, ПСЖ поражен у Милану, а Сити сигуран против Јанг Бојса
Звезда - Лајпциг - Sputnik Србија, 1920, 07.11.2023
СПОРТ
Звезда поражена од Лајпцига у Београду
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала