- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Митровић обрадовао дечака – за све је „крива“ ћирилица у Арабији /фото/

© AFP 2023Александар Митровић
Александар Митровић - Sputnik Србија, 1920, 11.11.2023
Пратите нас
Александар Митровић обрадовао је једног дечака из Пољске, који га је бодрио на мечевима Ал Хилала са транспарентом на трибинама, исписаном ћирилицом, и у бојама Србије.
Тријумфовао је Ал Хилал против Ал Тавона резултатом 2:0, а први гол дело је кога другог него Александра Митровића, који је главом у 81. минуту „сломио“ отпор гостију. Био је то његов десети гол у првенству.
Захваљујући новом тријумфу, клуб из Ријада се учврстио на лидерској позицији саудијске ПРО лиге, са седам бодова више у односу на другопласирани Ал Наср, чије боије брани Кристијано Роналдо.
Никола Калинић - Sputnik Србија, 1920, 11.11.2023
СПОРТ
Калинићев одговор о Звезди стао у две речи
По завршетку сусрета у Ријаду, Митровић се нашао у центру пажње пошто је решио да обрадује једног навијача из Пољске, који се на трибинама појавио на другом узастопном мечу са транспарентом на ћирилици Александар Митровић 45, где у наставку на енглесокм пише да је стигао из Пољске, да му је рођендан 17. новембра и да би желео Митров дрес.
Није остао имун на то Митровић, па је поклон стигао недељу дана раније, а ћирилица у Саудијској Арабији „завршила“ је посао једном младом Пољаку, који је коначно добио дрес свог идола Александра Митровића.
Како следи пауза због репрезентативних обавеза, тако ће Митровић напустити Блиски исток и вратити се у Европу да предводи Србију против Бугарске у мечу у ком и бод Орловима доноси пласман на Европско првенство у Немачкој 2024. године.
Подсетимо, Србија је последњи пут на ЕП била давне 2000. године на турниру у Белгији и Холандији.
Утакмица Србија – Бугарска заказана је за 19. новембар у Лесковцу на новом стадиону „Дубочица“, а тренутно је на снази казна УЕФА да тај меч буде одигран без присуства навијача, на трибине ће моћи само деца.
Погледајте нову епизоду емисије Миљанов корнер.
Војводина - Партизан, фудбал - Sputnik Србија, 1920, 11.11.2023
СПОРТ
Ко би рекао чуда да се десе: Од европске бламаже до европског рекорда
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала