- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Калинићев одговор о Звезди стао у две речи

© Фото : ФИБАНикола Калинић
Никола Калинић - Sputnik Србија, 1920, 11.11.2023
Пратите нас
Никола Калинић био је актер победе Барселоне над Црвеном звездом у драматичној завршници у Блауграни у мечу седмог кола Евролиге (86:81), а по завршетку сусрета прескочио је питање какве су му биле емоције у двобоју с бившим клубом.
Не прође лето да се Калинић не доводи у везу са повратком у Црвену звезду, чије је боје бранио у два наврата. Прво у сезони 2013/14, а затим и 2021/22. после чега је уследио трансфер Малог Калемегдана у Барселону.
Лука Дончић - Sputnik Србија, 1920, 11.11.2023
СПОРТ
Дончић бројао до 44, Џејмс јачи од Дуранта – Србима ни минут и Бобијев шоу /видео/
Српски новинари који су присуствовали дуелу у Каталонији питали су Николу Калинића по завршетку сусрета каква су његова осећања када игра против Црвене звезде, на шта је уследио кратак и јасан одговор:
„Следеће питање“.
За сва остала питања Калинић је био доступан за одоговор, причајући о самом мечу искусни кошаркаш Барселоне који је убацио седам поена, уз пет скокова и три асистенције, поручио је да је Барселона против Звезде поново направила исту грешку.
„Евролигка утакмица, знали смо да ће бити тешко. Неозбиљно смо одиграли у тренуцима када смо имали вођство. То нам се дешава већ неколико пута ове сезоне. Мислим да морамо да завршимо и да идемо краја, то су неке ствари које можемо да унапредимо“, истакао је Никола.
Калинић није избегао одговор на питање како му се чини ова Звезда....
„Сигурно да има много више играча који су нека имена, која су направила нешто у својим каријерама. Та конекција између бекова и центара, то је нешто што их је красило од почетка сезоне. Видели смо Теодосића који разиграла читаву екипу, много је тешко играти. Преломили смо утакмицу, али нас не радује што је на крају било тако, уследило је опуштање у финишу“, закључио је 32-годишњи члан Барселоне.
Погледајте нову епизоду емисије Миљанов корнер.
Милош Теодосић - Sputnik Србија, 1920, 10.11.2023
СПОРТ
Звезда претила историјском победом – Барселона казнила грешке црвено-белих
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала