- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Мотив јачи и већи од милиона на рачуну

© AP Photo / Matthias SchraderАлваро Мората и Никлас Филкриг
Алваро Мората и Никлас Филкриг - Sputnik Србија, 1920, 14.11.2023
Пратите нас
Капитен Шпаније Алваро Мората изјавио је да је одбио уносну понуду из Саудијске Арабије, земљу у коју су се сјатиле бројне фудбалске звезде, искључиво због љубави према националном тиму и жељи да осваја трофеје са Атлетико Мадридом.
Од Кристијана Роналда, преко Нејмара, до Александра Митровића и Сергеј Милинковић-Савића, многе фудбалске звезде напустиле су Стари континент, одлучивши да каријеру наставе, неки и заврше, на Блиском истоку, за озбиљне паре.
Тиме се није руководио искусни нападач Атлетико Мадрида и Шпаније, Алваро Мората. У јавности се спекулисало да је добио понуду „тешку“ 50 милиона евра од једног клуба из Саудијске Арабије, али је он то глатко одбио, рекавши да је понуда постојала, али да није била 50 милиона евра.
Данил Медведев и Андреј Рубљов - Sputnik Србија, 1920, 14.11.2023
СПОРТ
Рус „сервирао“ одговор како излази на крај са кумом
„Никада нисам помишљао да одем у Саудијску Арабију да играм фудбал. Да, била је та понуда, и била је велика, али не 50 милиона евра како су навели медији. Желео сам да останем у Атлетико Мадриду, да освајам титуле. Такође, нисам желео да изгубим место у репрезентацији Шпаније“, искрено је поручио Алваро.
Мората ове сезоне игра фантастично, у Примери је на 11 утакмица постигао седам голова, док је у свим такмичењима на 14 утакмица у 12 наврата погађао мрежу.
Бивши нападач Челсија и Јувентуса, који са капитенском траком око руке предводи „црвену фурију“, има важећи уговор са Атлетиком до краја сезоне. Имао је на столу уговор до 2028. године, али га још није потписао, док медији спекулишу да би могао да се врати у Торино и да поново заигра за „стару даму“.
Погледајте нову епизоду емисије Спутњик спорт.
Александар Павловић - Sputnik Србија, 1920, 14.11.2023
СПОРТ
Пикси о „српском бисеру“ о ком бруји Немачка: „Као да чекамо испред болнице“
Федерико Димарко - Sputnik Србија, 1920, 13.11.2023
СПОРТ
Голови за ТВ шпице на свим меридијанима /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала