- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Црногорци и даље „дишу за вратом“ Србији

© Sputnik / Лола ЂорђевићСрбија и Црна Гора
Србија и Црна Гора - Sputnik Србија, 1920, 16.11.2023
Пратите нас
Фудбалска репрезентација Црне Горе победила је Литванију у деветом колу квалификација за Европско првенство резултатом 2:0 и остала је у шансама за пласман на завршно такмичење.
Утакмицу у Групи Г помно је пратила и Србија која у недељу у Лесковцу не сме да изгуби од Бугарске ако жели да оде на Европско првенство.
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 16.11.2023
СПОРТ
Једна сага је окончана – да ли наследница моћног агента припрема терен за другу?
Црна Гора је, са друге стране, морала да оствари позитиван резултат како би остала у трци за другу позицију у групи где је лидер Мађарска, а коју тренутно држи Србија.
У случају ремија или пораза Црне Горе, Србија је већ вечерас могла да прослави пласман на Европско првенство, али ће морати да сачека на то.
Црногорци су славили са 2:0, головима Едвина Куча већ у трећем минуту и асистента код тог гола, капитена Стевана Јоветића у 48.
Репрезентација некадашње југословенске државе у недељу од 15.00 игра против лидера Мађарске у покушају да се додатно приближи Србији која „бежи“ два поена – 13:11.
Пласман обезедио Sofascore
У истом термину Србија ће играти против Бугарске у Лесковцу и неопходан јој је бар бод да би обезбедила пролаз на Европско првенству – у случају да Црна Гора победи Мађарску поени би били изједначени на 14:14, али Србија има бољи однос у међусобним дуелима у квалификацијама.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала