Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Помоћници директора Канцеларије за КиМ забрањен улазак на Косово

© AP Photo / Marjan VuceticБлокада на Јарињу
Блокада на Јарињу - Sputnik Србија, 1920, 20.11.2023
Пратите нас
Јелена Стојковић, помоћница директора Канцеларије за Косово и метохију Петра Петковића заустављена је данас на административном прелазу Мердаре и није јој био дозвољен улазак на КиМ.
Она је требало да посети породицу Ађанчић из Бабиног Моста, који ће захваљујући помоћи Канцеларије за КиМ и Привременог органа Обичић добити нову кући од 124 квадрата.
Председник Привременог органа општине Обилић Горан Данчетовић поручује да ће институције наставити да помажу свом народу на Косову и Метохији.
„Јелена Стојковић, помоћница директора Петра Петковића је заустављена на Мердару од стране Привремених институција из Приштине, али наше присуство овде је доказ да и такви потези не могу да зауставе помоћ коју пружамо народу овде. Без обзира на тај вид репресије, ми смо присутни свакодневно код наших људи. Требало би да обиђемо и породицу Радојице Милића у Племетини која је опљачкана пре десетак дана, и њима је обезбеђена адекватна помоћ за надокнаду штете коју су имали, тако да, неће зауставити оно што смо ми планирали да понудимо нашем народу“, рекао је Данчетовић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала