- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Американци су чули – Србија је највећа инспирација /видео/

© AP Photo / Steven SenneБогдан Богдановић
Богдан Богдановић - Sputnik Србија, 1920, 27.11.2023
Пратите нас
Богдан Богдановић одиграо је фантастичну утакмицу против Бостона, а иако је његова Атланта изгубила српски капитен скренуо је пажњу на себе нарочито због шута за три. Занимало је новинаре после меча одакле је Богдан исцрпео мотивацију, а одговор на то питање везан је за Србију.
После утакмице Атланте и Бостона, изненађење би било да Богдан Богдановић не добија још већу минутажу у свом тиму с обзиром на то какву је форму показао.
Капитен српске репрезентације уписао је чак 23 поена од којих је чак 21 постигао преко шута за три поена. Имао је осам од 12 из игре, односно седам од десет за три поена, док је свему томе приписао и седам скокова.
После изванредне партије Богдан је добио питање које се односило на то како се осећа, а онда је српски капитен дао емотиван одговор.
„Жао ми је што смо изгубили, али знате имам породицу и пријатеље који тамо у Србији гледају касно ноћу ово. Чак и када сам уморан, а осећао сам умор данас. Када загревање почне, ја се само сетим њих. Они ми дају ту мотивацију“, поручио је Богдановић.
Атланта је после пораза заузела девето место на Истоку и тренутно има скор од осам победа и осам пораза, међутим имају и разлога за оптимизам. Уколико Богдан настави да игра у оваквој форми Хокси добијају велики плус.
Српски кошаркаш у протеклом периоду игра све боље, али за то му треба дати и прилику односно минутажу какву је добио против Бостона.
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 27.11.2023
СПОРТ
Јокићева најбоља ноћ од почетка сезоне – моћни Богдан сипао тројке „као од шале“
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 26.11.2023
СПОРТ
Судије немилосрдне – Јокић и Денвер могу до рекорда који не желе
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала