- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Јубилеј "Русија севодња" честитали председници Савета федерације и Думе

© Sputnik / Igor RussakРусија севодоња
Русија севодоња - Sputnik Србија, 1920, 09.12.2023
Пратите нас
Десетогодишњицу постојања колективу Међународне медијске групе „Русија севодња“, којој припада и Спутњик, честитали су председница Савета федерације Валентина Матвијенко и председник Думе Вјачеслав Володин.
Председница Савета федерације Русије Валентина Матвијенко у својој честици оценила је да „Русија севодња“ достојанствено наставља традиције совјетских агенција и радио станица и то чини „професионално, брзо, стриктно поштујући високе каноне новинарске етике, максимално користећи могућности савремених технологија“.
Она је истакла да новинари „Русија севодња“ решавају најважнији задатак – „одражавају и обликују јавно мњење, целом свету преносе истину и Русији, њеној поштеној и отвореној позицији, тиме јачајући међусобно разумевање међу народима“.
„'Русија севодња' је током протекле деценије постао моћан, свестран холдинг, чија публика расте како у нашој земљи, тако и у иностранству. Желим вама и вашим колегама да наставите да постављате себи нове високе циљеве. Сигурна сам да ће они бити успешно спроведени“, поручила је председница Савета федерације Русије.
Честитку групи „Русија севодња“ и њеном генералном директорку Дмитрију Кисељову упутио је и председник Државне думе Русије Вјачеслав Володин.
„Русија севодња објективно извештава о догађајима у нашој земљи и ван ње. Ослањајући се на најбоље стандарде новинарства, користећи нове формате и савремене технологије, она даје допринос развоју медија“, истакао је Володин.
Такође је пожелео успех колективу медијске групе, истакавши да се „одликују високим професионализмом, креативним и одговорним приступом послу“.
Председник Русије Владимир Путин у посети Русија севодња - Sputnik Србија, 1920, 09.12.2023
РУСИЈА
„Русија севодња“ слави 10. годишњицу: Путин и Мишустин упутили честитке
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала