- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Јовић после гола поручио: Враћам се у форму

© Tanjug / SpadaЛука Јовић
Лука Јовић - Sputnik Србија, 1920, 10.12.2023
Пратите нас
Дуго се чекало да Лука Јовић прво добије значајну прилику,а онда је и искористи, али српски фудбалер голом против Аталанте дефинитивно је показао да се буди из „зимског сна“. Милан је поражен резултатом 3:2, али Јовић има због чега да буде задовољан.
Није се Лука Јовић нашао у првој постави Милана против Аталанте, али је у игру ушао у 72. минуту и успео да за кратко време допринесе тиму.
После осам минута, Кристијан Пулишић асистирао је српском фубалеру, а Јовић је потом затресао мрежу за изједначење 2:2, чиме је потврдио да се враћа у форму.
„Свакако да резултат није онакав какав смо желели. Могло је лако да оде и на другу страну. Играли смо боље у првих 45 минута, али иницијатива нам није донела предност. Што се мене тиче, два гола у две утакмице заредом, осећам да се враћам у форму у којој желим да будем. Добро тренирам и рад коначно почиње да се исплаћује. Уз поверење тренера Пиолија, заиста мислим да сам на добром путу да покажем да навијачи и екипа могу да рачунају на мене“, рекао је Јовић.
Када је Милан за утакмицу са Фиорентином тражио да се региструје 15-годишњи Франческо Камарда постојала је бојазан ад је италијански клуб потпуно у тим тренуцима отписао Луку Јовића.
Међутим, само неколико дана касније, српски фудбалер добио је прилику и знао је да мора да је искористи на најбољи начин јер би било питање када би уследила друга. Везао је две узастопне утакмице као стартер,а на другој против Фрозинонеа постигао је свој први гол у дресу Милана.
Фалио је Луки тај погодак за самопоуздање, а онда је показао да се пробудио голом против Аталанте.
Лука Јовић - Sputnik Србија, 1920, 09.12.2023
СПОРТ
Све боља форма – Јовић поново стрелац за Милан
Душан Тадић - Sputnik Србија, 1920, 09.12.2023
СПОРТ
Тадићево предавање – гол и асистенција у великом дербију
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала