- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Сузе због историјског опроштаја, емотивна порука – а онда лопатом на фудбалере /видео/

© AFP 2023 / NIKOLAY DOYCHINOVСпас Делев
Спас Делев - Sputnik Србија, 1920, 11.12.2023
Пратите нас
Фудбалери ЦСКА одиграли су последњу утакмицу на стадиону „Бугарске армије“ и то против Лудогореца који је на крају славио резултатом 1:0. Да све буде горе у дербију који је требало да пошаље чувени стадион у пензију дошло је до сукоба после гола Спаса Делева који је славио погодак против бившег клуба.
Емотивно вече на стадиону „Бугарске армије“ у Софији претворено је у прави хаос.
Чекало се дуго на гол током утакмице ЦСКА и Лудогореца, али резултат као да је у неким тренуцима био у другом плану јер су навијачи знали да свој клуб последњи пут гледају на овом стадиону јер ће на његовом месту бити нови и модернији стадион.
Посебно је био емотиван транспарент са поруком „Са генерације на генерацију“, а дирнут је био и чувени Христо Стоичков, прослављени бугарски фудбалер који је у ЦСКА провео шест година.
Међутим, све је пало у воду када је у 107. минуту утакмице гол за Лудогорец дао Спас Делев, бивши фудбалер ЦСКА, који је одлучио да свој гол и прослави, у чему је како се испоставило много погрешио.
Три године је Делев играо за ЦСКА, док је у Лудогорецу од прошле сезоне. Одлука Делева да оде испред најватренијих присталица домаћина и слави погодак проузроковала је потпуни хаос.
Неколико навијача љутито је улетело на терен, а сам гест толико је испровоцирао присталице ЦСКА да су још већи проблем направили људи који су са легитимацијама стајали иза гола.
Неко од њих је бацио лопту на фудбалере гостију, а онда је још један бацио ни мање ни више него лопату за снег. У општем метежу један фудбалер је дохватио лопату, а онда случајно ударио члана делегације који је пао на терен.
После великог хаоса утакмица се играла све до 115. минута, а онда је коначно стављена тачка.
Федерико Гати - Sputnik Србија, 1920, 11.12.2023
СПОРТ
Има најмање два разлога да не буде на Новаковој страни, али...
Владимир Ивић - Sputnik Србија, 1920, 11.12.2023
СПОРТ
Историјски резултат српског тренера у Русији
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала