- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Златан Ибрахимовић поново у Милану

© AP Photo / SpadaЗлатан Ибрахимовић
Златан Ибрахимовић - Sputnik Србија, 1920, 11.12.2023
Пратите нас
Златан Ибрахимовић, прослављени шведски фудбалер, пола године после објаве да завршава каријеру враћа се у Милан, али у функцији помоћника Герија Кардиналеа, власника италијанског клуба.
Италијански медији писали су о томе да би Златан Ибрахимовић могао да замени Стефана Пиолија на месту тренера Милана, али прослављени шведски фудбалер у клуб се вратио са другачијом улогом.
„Моја љубав према Милану је увек јака. Повратак је био мој сан. Помоћи ћу Милану и РедБирду у различитим областима“, рекао је Ибрахимовић поводом повратка у италијански клуб.
Идеја је да Ибрахимовић буде сарадник Кардиналеу како у клубу тако и у компанији „РедБирд“ чији је фокус на Милану и побољшању инвестиција у свету спорта.
Победнички дух и искуство требало би да допринесе тој компанији која у будућности жели да дода спортски карактер својим пословима.
„Као ‘извршни сарадник’ компаније РедБирд, Ибра ће радити са тимом који се бави глобалним инвестицијама и помоћи да се унапреди спортски портфолио целе организације. У Милану биће запослен као ‘сениор саветник власника’. Задатак ће му бити да комуницира као спона између власништва и оперативног менаџмента клуба, имаће активну улогу у спортским и пословним активностима клуба и нарочито на поновној изградњи шампионском менталитета Милана“, наводи се у саопштењу РедБирд фонда.
Ибрахимовић је играо за Милан од 2010. до 2012. године, а затим се у италијански клув вратио 2019. године и после четири године у истом је и завршио каријеру.
Звезда и Манчестер сити - Sputnik Србија, 1920, 11.12.2023
СПОРТ
Грађани без три звезде и тренинга излазе на мегдан Звезди
Спас Делев - Sputnik Србија, 1920, 11.12.2023
СПОРТ
Сузе због историјског опроштаја, емотивна порука – а онда лопатом на фудбалере /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала