- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Једна особа страдала на станици Панчевачки мост, воз налетео на њу

© AP Photo / Michael ProbstВоз
Воз - Sputnik Србија, 1920, 12.12.2023
Пратите нас
Једна особа је погинула када је данас у 17.38 сати на отвореној прузи, на другом колосеку на железничкој станици Панчевачки мост, на њу налетео путнички воз, саопштила је Инфраструктура железнице Србије.
Страдала особа налазила се у зони отворене пруге, на месту где је забрањено кретање или прелажење преко колосека.
Због ове несреће, припадници МУП-а затворили су за саобраћај возова најпре леви и десни колосек пруге Панчевачки Мост - Београд Центар, да би у 19.38 сати за саобраћај возова био отворен тзв. леви банатски колосек између Панчевачког Моста и Београд Центра.
Због ове несреће до сада су отказана три БГ Воза, док је седам возова чекало на успостављање саобраћаја - три из правца Вуковог споменика и четири из правца Крњаче.
Инфраструктура железнице Србије у саопштењу изражава саучешће породици настрадале особе и жаљење због несреће која се догодила.
Истрага је у току.
''И овом приликом Инфраструктура железнице Србије поново упозорава и апелује да се у близини пруге поштују прописи и сигнализација, да се не прелази пруга и не креће у близини и по колосецима на местима где је то забрањено, како би се избегле овакве несреће и сачували људски животи'', додаје се у саошптењу.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала