- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Србија ће пут Немачке у новим „униформама“

© Фото: ФССНови дрес Србије за Мундијал у Катару
Нови дрес Србије за Мундијал у Катару - Sputnik Србија, 1920, 12.12.2023
Пратите нас
Фудбалска репрезентација Србије ће на Европском првенству које се игра у Немачкој наредне године играти у другачијој опреми у односу на ону коришћену на Мундијалу и у квалификацијама.
Никола Топић - Sputnik Србија, 1920, 12.12.2023
СПОРТ
Српски бисер је са десетком положио пријемни испит пред „целим светом“ /видео/
Како је из компаније Пума, досадашњег техничког партнера Фудбалског савеза Србије саопштено, уговор је на снази до краја године и неће бити обнављан.
„Уговори са Фудбалским савезима Израела и Србије истичу следеће године“, наведено је из те компаније.
Србија је претходних шест година играла у опреми Пуме, од наредне године ће то бити промењено, али тек после Европског првенства.
„Уобичајено је да се прекид сарадње објави на време. Уговор истиче 31. децембра 2024, ми смо га скратили за две године. Желимо боље услове. Опрема за ЕП је одавно дизајнирана и одобрена. Играћемо на ЕП у новим Пуминим дресовима. У априлу ће бити промовисани, навијачи ће бити задовољни. Не смем да откривам, али послушали смо глас народа. Већ преговарамо са неколико најреномиранијих и највећих произвођача спортске опреме. Имаћемо новог техничког партнера од првог јануара 2025. за нови циклус квалификација за СП у Америци 2026“, изјавио је генерални секретар ФСС Јован Шурбатовић.
Вреди напоменути, специјализовани сервис који прати дешавања на тржишту фудбалске опреме, објавио је и боје које ће Србија користити на Европском првенству.
Наводно, дресови ће садржати све боје које се налазе на застави Србије, а биће коригован и грб тако да неће бити оквира око „орла“.
Дрес Србије ће бити представљен у априлу наредне године, а потом би требало очекивати да ФСС објави и име новог техничког спонзора.
Фудбалске лопте - Sputnik Србија, 1920, 12.12.2023
СПОРТ
Пир хулигана затворио трибине за меч грчког и српског клуба
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала