- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Вучић са власником Манчестер ситија: Следеће године дођите, али без шампиона Енглеске

© Tanjug / DIMITRIJE NIKOLIĆПредседник Србије Александар Вучић
Председник Србије Александар Вучић - Sputnik Србија, 1920, 13.12.2023
Пратите нас
Председник Србије Александар Вучић састао се данас са председавајућим Управе за извршне послове Уједињених Арапских Емирата и власником клуба Манчестер сити Халдуном ал Мубараком, за кога је рекао да је његов лични пријатељ, али и велики пријатељ Србије.
У дану када ће снаге на фудбалском терену одмерити Црвена звезда и Манчестер сити, председник Србије Александар Вучић састао се са Халдуном ал Мубараком, власником енглеског клуба и председавајућим Управе за извршне послове УАЕ, носиоцем свих најважнијих функција у арапском свету.
„О свему смо разговарали, а ја сам по сваку цену избегавао тему фудбалске утакмице између Црвене звезде и Манчестер ситија. Рекао сам Халдуну да се надам да ће следеће године да дође у Београд, али без Манчестер ситија. Било би добро да они на жребу добију неке друге тимове!“, написао је Вучић на свом профилу на друштвеној мрежи.
Вучић се са Халдуном ал Мубараком сусрео уочи утакмице шестог кола групне фазе Лиге Шампиона, Црвена звезда - Манчестер сити, чији је почетак заказан за 18 сати и 45 минута.
Подсетимо, Сити је обезбедио пролаз у нокаут фазу као првопласирани тим Групе Ф, док је Црвена звезда завршила европску причу ове сезоне као последња у групи, иза Ситија, Лајпцига и Јанг Бојса.
Јован Мијатовић - Sputnik Србија, 1920, 13.12.2023
СПОРТ
Готово је, али је време за Звездину децу – и то од почетка!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала