- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Ђорђе одбранио Челси, па се похвалио: „Одушевљен и захвалан“

© Фото : Фудбалски савез СрбијеЂорђе Петровић, голман, Њу Ингланд
Ђорђе Петровић, голман, Њу Ингланд - Sputnik Србија, 1920, 16.12.2023
Пратите нас
Талентовани српски голман Ђорђе Петровић бранио је и одбранио мрежу Челсија у двобоју са Шефилд јунајтедом одиграном у Лондону на Стамфорд бриџу - 2:0, у мечу 17. кола Премијер лиге.
Након што је клуб објавио да је први голман Роберто Санчез повређен и да га чека одсуство због проблема са коленом, тако је постало јасно да ће талентовани Ђорђе Петровић, који је из Чукаричког прешао у МЛС лигу, у редове Њу Ингланд Револушна, добити прилику од првог минута против Шефилда.
„Плавци“ који су били апсолутни фаворити у двобоју са фењерашњем, успели су да дођу до три бода, голвима Палмера и Џексона у другом полувремену, док је Србин међу стативама био сасвим солидан и успео је да сачува Челсијеву мрежу.
Пленио је сигурношћу и мирноћом приликом сваког контакта са лоптом, а то су управо констатовали и навијачи клуба из Лондона на друштвеним мрежама.
„Иако мислим да није имао много посла, Петровић је изгледао тако мирно и сталожено данас, за разлику од Санчеза“, био је један у низу од похвалних коментара на рачун Петровића.
Момак рођен у Пожаревцу пре 24 године, није крио одушевљење због таквог развоја догађаја, па се свега неколико минута после победе похвалио на друштвеним мрежама кратким коментаром.
„Прва утакмица на Бриџу. Први 'клиншит'. Апсолутно одушевљен и захвалан“, написао је Ђорђе Петровић на друштвеној мрежи Х (бивши Твитер).
Челси је 10. на табели Премијер лиге са 22 освојена бода, Шефилд је остао закуцан за дно са осам бодова, док првопласирани Ливерпул има 37 бодова.
Погледајте нову епизоду емисије Миљанов корнер.
Јован Мијатовић - Sputnik Србија, 1920, 16.12.2023
СПОРТ
Мијатовићев хет-трик за покер Звезде у Суботици и загревање за Партизан
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала