Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Несторовић: Са Ђиласом сигурно нећу у коалицију, они су преваранти

© Фото : Телеграм Спутњик Србија/видео/скриншот"Ми - глас из народа" прослављају одличне резултате на изборима
Ми - глас из народа прослављају одличне резултате на изборима - Sputnik Србија, 1920, 17.12.2023
Пратите нас
На питање новинара да ли постоји могућност коалиционе сарадње са коалицијом "Србија против насиља", носилац листе МИ- глас из народа Бранимир Несторовић категорички је одбацио такву могућност.
"Не, са њима никако! Прво, мислим да су они преваранти зато што нису изашли под својим именом, то је Ђиласова и Мариникина странка, а ови други су минорни играчи! То је инструментализација и ми са њима сигурно нећемо", рекао је Несторовић.

Без коалиционих споразума у Београду

Носилац листе "Ми - глас из народа" доктор Бранимир Несторовић рекао је на конференцији за медије у изборном штабу те листе да је тај покрет постао релевантна политичка снага и да неће правити коалиционе споразуме у Београду.
"Могу да обећам да нећемо изневерити људе који су гласали за нас. Рачунамо да ћемо расти и да ћемо за известан период постати доминантна политичка снага у Србији", рекао је Несторовић. Он је по питању избора у Београду рекао да тај покрет не размишља о коалицији и да ће подржати сваки конструктиван предлог у Скупштини града.
"Мислим да ће бити јако тешко формирати градску власт. Биће нових избора вероватно брзо. Ми нећемо подржати ни једну страну", нагласио је он. Кандидат те листе за градоначелника Београда Александар Јерковић је нагласио да су целу изборну кампању у Београду изнели путем друштвених мрежа. Он се захвалио свима који су преко друштвених мрежа ширили објаве и помогли да се чује за њих.
"Нисмо добили одговорајући простор у кампањи за Београд", истакао је Јерковић.
Бранимир Несторовић - Sputnik Србија, 1920, 17.12.2023
СРБИЈА
Несторовић: Огроман успех, нећемо трговати
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала