- Sputnik Србија, 1920, 24.01.2022
КУЛТУРА
Рубрика која прати културне феномене и догађаје, ствараоце и личности који својим делом креирају савремену културну сцену у земљи и у свету.

Одржана премијера филма „Слуга 2“ у Москви, следеће недеље у Београду

© Фото : Принтскрин/Уступљено Спутњику/Yellow, Black and WhiteОдржана премијера филма „Слуга 2“ у Москви, следеће недеље у Београду
Одржана премијера филма „Слуга 2“ у Москви, следеће недеље у Београду - Sputnik Србија, 1920, 21.12.2023
Пратите нас
Светска премијера дугоочекиваног наставка најгледаније комедије свих времена - „Слуга 2“ Клима Шипенка са Милошем Биковићем у главној улози, одржана је синоћ у Москви.
Многобројна публика у Москви је уживала у духовитој филмској причи, која прати комична и узбудљива дешавања око главног јунака Грише (Милош Биковић).
У првом филму, који је проглашен најгледанијем филмом у Русији свих времена, Биковић је глумио младића из више класе који се нашао у улози слуге из прошлог века, што га је, стицајем невероватних околности, променило на боље.
Након „путовања у прошлост“, он реагује на сваку неправду арогантне и размажене Катје (Аглаја Тарасова), која ће се убрзо наћи у другом времену и у другом друштвеном статусу, што доноси нову линију ове филмске приче.
Играју и Иван Охлобистин, Александар Самојленко, Марија Миронова, Олга Дибцева, Наталија Рогожкина, Софија Зајка, Павел Деревјанко и многи други.
Београдска премијера филм „Слуга 2” заказана је за 28. децембра у Галерији Синеплекс, а од 4. јануара биће у редовној биоскопској дистрибуцији широм земље и региона.
Ово је нови пројекат успешног тандема Шипенко - Биковић, након остварења "Слуга" и "Изазов", првог филма сниманог у свемиру.
Маша и Милош Биковић - Sputnik Србија, 1920, 23.04.2023
Подкаст
Милош Биковић: Има политичара које бих послао у космос са картом у једном правцу /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала