- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Грк открио кључ Звездине победе: „Много чудних ствари“

© Sputnik / Лола ЂорђевићТренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос
Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос - Sputnik Србија, 1920, 22.12.2023
Пратите нас
Кошаркаши Црвене звезде остварили су шесту евролигашку победу ове сезоне и то као гостију Макабију у Пиониру јер израелски тим због ситуације у својој земљи мечеве игра у Београду.Како је истакао Јанис Сферопулос због празних трибина атмосфера је била чудна, али је срећан и поносан на своје играче због победе.
Тражила је Црвена звезда већ неко време ритам у Евролиги и успела је да га пронађе против изузетне екипе Макабија. Имао је Јанис Сферопулос на шта да буде поносан када је реч о црвено-белима јер су показали сјајну енергију.
„Хоћу да честитам мојим играчима на победи јер смо видели да су јако желели победу. Борили су се за сваку лопту у нападу и одбрани, имали смо много играча спремних да се боре и који су били присутни на оба дела терена. Зато смо победили против јако доброг тима. Макаби је јако талентован и атлетски јак тим, није лако победити против њих и данас смо видели јако добру одбрамбену фазу тима и офанзивно јако добар меч од свих играча. Зато смо победили“, истакао је грчки стручњак.
Много тога је у овој утакмици било чудно за Сферопулоса.

„Морамо да наставимо да се боримо. За мене је лично овај меч специјалан јер сам први пут играо против Макабија и желим им све најбоље. Много чудних ствари, против Макабија, без публике, утакмица у гостима у Београду, али смо на крају видели да смо се концентрицали да одрадимо све по плану“, рекао је Сферопулос.

Једно од питања односило се и на одлазак Шабаза Нејпира из Звезде, стекао се утисак да је тим одмах по његовом одласку одиграо бољу утакмицу.
„Океј, ако осећате да је тако. Ја не знам шта је разлог, можда то, а можда јер смо јако желели победу. Сигурно је да су сви играчи јако желели да победе и играли су заједно. Слажем се да су играли заједно и да смо се јако много борили за ову победу“, завршио је Сферопулос.
Милош Теодосић - Sputnik Србија, 1920, 21.12.2023
СПОРТ
Теодосићева магија за победу Звезде – Партизан убедљиво поражен у Мадриду
Шабаз Нејпир - Sputnik Србија, 1920, 21.12.2023
СПОРТ
Крај саге – „Срећан сам што сам се вратио“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала