- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Изгледа да је важно да је униформа црвено-црна... /видео/

© AP Photo / Luca BrunoЛука Јовић
Лука Јовић - Sputnik Србија, 1920, 23.12.2023
Пратите нас
Лука Јовић, српски фудбалер, коначно је подсетио на своје игре из Црвене звезде и Ајнтрахта из Франкфурта и то у дресу Милана. Није се снашао у претходним клубовима, Реал Мадриду и Фиорентини, екипама које на својој опреми немају црвену и црну боју. Можда је до тога...
Јовић је учествовао у шест голова на претходних шест мечева за Милан пошто је коначно добио прилику да заигра.
Засад, Јовић је најбољи стрелац Милана у децембру, постигао је три гола и уписао асистенцију због чега полако постаје један од важнијих шрафова у тиму тренера Стефана Пиолија.
А није тако изгледало...
Јовић је прилично патио у професионалном смислу од момента када је у огромном трансферу, као један од најбољих нападача Европе, стигао у Реал Мадрид.
Плаћен је Јовић тада 63 милиона евра, али није добио праву шансу и потом је отишао на позајмицу у Ајнтрахт из Франкфурта, где је и стекао репутацију.
Није то изгледало тако добро као у првом боравку, још горе му је било у Фиорентини пре него што је отишао у Милано.
И као по некаквом правилу, Јовић је у новом дресу који има црвену и црну боју подсетио на време када је у сличној униформи бриљирао у редовима Ајнтрахта.
Засад у редовима Милана има ритам, а у наредном периоду ће морати да још више да подигне форму како би обукао и нови дрес репрезентације Србије, пошто у претходном периоду није био на радару селектора Драгана Стојковића.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала