- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Невероватан пропуст Италијана: Тренеру, ви можете таксијем

© AFP 2023 / ALBERTO PIZZOLIВалтер Мараци
Валтер Мараци - Sputnik Србија, 1920, 24.12.2023
Пратите нас
Невероватна ситуација догодили се Валтеру Мацарију, тренеру Наполија, кога је екипа после пораза од Роме заборавила па је тако кући уместо аутобусом са остатком тима морао да се вратио таксијем.
Утучено и безвољно прваци Италије напустили су стадион „Олимпико“, сели у аутобус и кренули пут Наполија после пораза од Роме резултатом 2:0, а за све то време нису приметили да у том аутобусу нема Валтера Мацарија, тренера екипе.
Наполи је заборавио Мацарија у италијанској престоници па је тако тренер био принуђен да пронађе такси који ће га возити 222 километра.
Сума коју је морао да издвоји вероватно је била огромна, али њу ће клуб надокандити. Питање је како надокандити овакав пропуст?
Италијан јесте остао дуже од фудбалера на Олимпику, али само из разлога што је желео да максимално испоштује све медије. До детаља је анализирао пораз свог тима који се увелико „спаковао“ у аутобус и не приметивши да им нема тренера.
После великог пропуста Наполију су стигле и лоше вести јер је објављено да ће двојица фудбалер Натан и Лоботка морати на двомесечну односно вероватно једномесечну паузу.
Никако првак Италије не успева да прави резултате као прошле године, а тренутно после 17 мечева имају 17 бодова и седми су на табели Серије А.
Иван Илић, Торино - Sputnik Србија, 1920, 24.12.2023
СПОРТ
Србин извео мајсторију – Илићев спектакл /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала