- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Бивши бугарски посланик: НАТО ће изгубити битку против Русије у Украјини

© SputnikЗаставе Русије и НАТО
Заставе Русије и НАТО - Sputnik Србија, 1920, 26.12.2023
Пратите нас
НАТО ће следеће године претрпети пораз у борби против Русије на територији Украјине, изјавио је бивши посланик Народне скупштине Бугарске Волен Сидеров у својој емисији на ТВ „Алфа“.
Према његовим речима, геополитичка ситуација у свету ће се наредне године озбиљно променити, као у случају земљотреса, а искривљена и манипулативна слика онога што се дешава у Украјини коју смо до сада гледали ће престати да постоји.

„Украјина ће се вратити својој правој домовини. Покушаји Сједињених Америчких Држава, НАТО-а и свих америчких сателита који су давали новац и оружје како би Украјина победила Русију, све ће се то окончати. НАТО ће се тихо, нечујно повући и рећи: ‘Ето, таква је ситуација. Идемо даље’. Односно, САД и НАТО изгубиће битку која се одиграла на украјинској територији између њих и руске цивилизације“, истакао је он.

После таквог признања, додао је Сидеров, почеће промене у Европи: на власт ће доћи људи који не сматрају да је њихов континент само „привезак“ САД.
Према његовим речима, измениће се и Европа, јер у њој расте незадовољство грађана зато што су их принудили и натерали да уводе санкције, ускрате себи руске енергенте, као и да се суоче са штетом због банкрота читавих корпорација, компанија, јер је тако хтео „ујка Сем“.

„Европљани ће сада почети да то одбацују, да одбијају да прихватају и да се буне против тога. Следеће године промениће се и сама европска политика. Такви као (немачки канцелар Олаф) Шолц, (француски председник Емануел) Макрон и слични остаће без власти. Тада ће народ позвати политичаре који сматрају да Европа није колонијални привезак Вашингтона“, закључио је Сидеров.

Шта чека Украјину у наредним месецима погледајте у емисији „Пророк“:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала