- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Новак проговорио кинески и оставио без текста Олгу и Виктора /видео/

© AP Photo / Trevor CollensНовак Ђоковић и Олга Даниловић
Новак Ђоковић и Олга Даниловић - Sputnik Србија, 1920, 01.01.2024
Пратите нас
Где је Новак Ђоковић, ту је забава загарантована. Српски тениски ас познат је као полиглота и истински шоумен, па је тако Ноле у Аустралији честитао Нову годину на кинеском, и то после победе Србије управо над Кином.
Неколико језика говори Новак Ђоковић, од енглеског, преко француског, италијанског, а сада је у свој широки асортиман додао и кинески!
Не, није никаква шала, заиста је Ђоковић на кинеском одлучио да честита 2024. годину, што је оставило без текста Олгу Даниловић и селектора Виктора Троицког током конференције за медије одржане у Перту.
„Срећна вам Нова година. Како сте, хвала на подршци. Волим вас све у Кини, добри моји пријатељи“, рекао је на кинеском светски број 1 Новак Ђоковић, што је изненадило бројне присутне, док су Олга Даниловић и Виктор Троицки у први мах били шокирани, да би убрзо почели да се смеју јер је ситуација била крајње спонтана.
Олга је у први мах била запрепашћења и чини се да ни сама није знала на ком језику се обраћа присутнима њен старији колега, да би ускоро и сама схватила да је Новак научио и по коју реч кинеског и то је врло добро учинио, што није нимало лако.
Усталом, како је све изгледало - Новак, Аустралија и кинеска честитка Нове године, погледајте у видеу који је испод текста.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 01.01.2024
СПОРТ
Нова година, старе навике: Новак избројао до 406 – пад Ђереа на старту
Србија је уписала тријумф против Кине резултатом 2:1, а наредни меч игра 2. јануара против репрезентације Чешке, и то три сата иза поноћи по средњеевропском времену.
Душан Лајовић - Sputnik Србија, 1920, 01.01.2024
СПОРТ
Лајовић за Спутњик о Србији, Новаку, менталном здрављу и богињама
Роџер Федерер и Рафаел Надал - Sputnik Србија, 1920, 01.01.2024
СПОРТ
Надал открио ко му је највећи ривал: „Елеганција против ратника“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала