- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Васи је за магију довољно десет минута /видео/

© AP Photo / Kyle PhillipsВасилије Мицић
Василије Мицић - Sputnik Србија, 1920, 03.01.2024
Пратите нас
Василије Мицић, српски кошаркаш, коначно је све чешће да добија прилику да игра, а овога пута учествовао је у победи Оклахоме над Бостоном резултатом 127:123.
После периода током којег прилику готово није добијао уопште Василије Мицић чешће је на терену, а против Бостона одигао је нешто више од десет минута.
За то време српски кошаркаш постигао је три поена, односно шутирао је један од четири за три, уписао је један скок и пет асистенција.
Тим асистенцијама посебно је Васа скренуо пажњу на себе.
Оклахома је прва повела, али је Бостон у другој деоници преокренуо резултат. Међутим, друго полувреме боље су отворили кошаркаши Оклахоме који су направили серију 8:0 и од тог момента нису испуштали предност.
Могло је да дође и до неизвесне завршнице јер је Оклахома имала најпре великих плус 18, да би се Бостон приближио на крају на само три поена заостатка.
Фантастичну утакмицу одиграо је Шај Глиџус Александер који је постигао 36 поена, шест скокова и седам асистенција. Екипа Бостона имала је двојицу играча са дабл-дабл учинком. Најбољи је био Кристапс Порзингис који је уписао 34 поена и томе додао десет скокова уз две асистенције, а пратио га је Џејсон Тејтум са 30 поена, 13 скокова и осам асистенција.
Кошаркаши Партизана - Sputnik Србија, 1920, 02.01.2024
СПОРТ
Од рапсодије до претераног опуштања – Партизан савладао „фењераша“ за десету победу у Евролиги
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала