- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Обрадовић најавио „слатке муке“ – па поручио: Ко се једном навуче на Партизан, тај се тешко одвикава

© Sputnik / Лола ЂорђевићТренер Жељко Обрадовић поздравља навијаче
Тренер Жељко Обрадовић поздравља навијаче  - Sputnik Србија, 1920, 03.01.2024
Пратите нас
Кошаркаши Партизана савладали су екипу Асвела у 18. колу Евролиге у Београду резултатом 90:77, а после победе Жељко Обрадовић, тренер црно-белих говорио је о повредама које мучи тим и истакао да ће бити на слатким мукама када се сви опораве.
Од Партизана се у овом мечу очекивало да не буде проблема и драме, а предност је могла да буде и већа међутим црно-бели су у завршници успорили ритам.
„Последња деоница је била слабија, што је очекивано јер играмо дерби против Звезде. Преусудила је одлична одбрана, индувидуални квалитет. Контролисали смо дешавања од првог до последњег минута, стигли смо до победе, а сада се окрећемо вечитом дербију. Још једном, хвала навијачима, били су невероватни, као и увек“, рекао је Жељко Обрадовић на конференцији.
Црно-бели нису могли да рачунају на Алексу Аврамовића, Уроша Трифуновића и Зека Ледеја, док се на терен вратио Ален Смаилагић.
„Утакмица је била готова средином треће деонице. Расподелио сам минутажу, одморио носиоце игре, дао прилику осталим момцима да се разиграју. Морам да истакнем Тристана и Алена који су одиграли сјајно у одбрани. Пи Џеј је у реду, спреман је за дерби, што се Ледеја тиче, заиста немам одговор у овом моменту. Видећемо“, поручио је Обрадовић.
Верује трофејни српски стручњак да ће бити много лакше када се сви играчи опораве јер ће тада имати „слатке муке“.
„Да ли ове сезоне личи на ону током које сам освојио Евролигу са Фенером? Ја то не волим да поредим. Фокусиран сам на Партизан и сезону која је у току. Имамо много проблема са повредама, ритам је убитачан, немамо времена за одмор, нема времена за тренинг. Што се Звезде тиче, имамо само један дан. Значи остаје нам само да направимо план. Али, то није наш проблем, него проблем свих тимова. Ја сам искрено презадовољан ситуацијом коју имамо, а када се сви опораве бићу на слатким мукама. Поред тога, видели сте каква је била реакција навијача када је Ловерњ у питању, он је врхунски играч, сви знате какву тетоважу има на телу. Ко се једном навуче на Партизан, тај се тешко одвикава…..“, за крај је поручио Жељко Обрадовић.
У наредном колу Партизан већ четвртог јануара гостује Црвеној звезди у 20 часова.
Василије Мицић - Sputnik Србија, 1920, 03.01.2024
СПОРТ
Васи је за магију довољно десет минута /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала