- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Јовић о „старијем брату“: „Најбољи је, могу против свакога“

© ФОТО: ФИБАНикола Јовић
Никола Јовић - Sputnik Србија, 1920, 04.01.2024
Пратите нас
Надолазећа звезда Мајамија Никола Јовић изјавио је после дуела са Лос Анђелес Лејкерсима и фантастичне партије да му и те како значе савети које добија од прве звезде екипе Џимија Батлера. Србин је Батлера назвао „старијим братом“, што довољно говори о њиховом специфичном односу.
Невероватно брзо учи и напредује 20-годишњак из Лестера који је против Џејмса и екипе убацио 15 поена, а само два скока недостајала су му за дабл-дабл учинак.
По завршетку партије сезоне коју је пружио Јовић, америчке медије интересовало је колико му значи подршка и сарадња са првом звездом екипе Џимијем Батлером, ког није било на паркету у дворани у Лос Анђелесу, али је екипа ипак успела да слави резултатом 110:96.
„Много би значи подршка Батлера. Он ми је као старији брат. Значи много за самопоуздање. Увек ми говори да треба да верујем у себе. Значи ми много да тренирам и да будем са њим. Јер, ако могу да погађам преко Батлера, ако могу да чувам њега који је најбољи у оба правца на терену, онда могу против свакога. Добар је пријатељ, добар је саиграч, заиста ми све то пуно значи“, изјавио је Јовић за НБА ТВ.
Причајући о свом статусу и минутажи коју добија од тренера Ерика Сполстре, Јовић је рекао.
„Да, тешко је. Али, докле год тренирам, напредујем, осећам да може да буде добро. Чак и када не играм, развијам се, напрадујем. Да играм, вероватно не бих могао толико да тренирам“, закључио је Никола Јовић, будућа звезда Мајами Хита.
Погледајте нову епизоду емисије Спутњик спорт.
Дарко Рајаковић - Sputnik Србија, 1920, 04.01.2024
СПОРТ
Американац у две речи објаснио зашто је Србин јединствен у НБА лиги
Никола Јовић - Sputnik Србија, 1920, 04.01.2024
СПОРТ
Јовић погађао преко Леброна у мечу сезоне – Богдановић наставио доминацију /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала