- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Окршај Бајден-Трамп: Ко се одушевљава Путином, а ко не би ни продавницу могао да води

© Tanjug / АР/Patrick SemanskyДоналд Трамп и Џо Бајден
Доналд Трамп и Џо Бајден - Sputnik Србија, 1920, 06.01.2024
Пратите нас
Амерички председник Џозеф Бајден изјавио је да не одобрава то што се његов претходник Доналд Трамп „одушевљава“ руским лидером Владимиром Путином.

„Погледајте све те ауторитарне лидере којима се Трамп одушевљава. Сећате се како је говори о размени ‘љубавних писама’са диктатором из Северне Кореје. Ви, који сте служили у америчкој војсци да ли можете да верујете да амерички председник може да каже тако нешто? Ту је и његово одушевљавање Путином. Могу да наставим да набрајам“, рекао је Бајден на страначком скупу у Пенсилванији.

Такође је навео да је Трамп спреман да жртвује демократију да би се докопао власти.
Истовремено, Трамп је говорио пред својим присталицама у Ајови и том приликом је рекао да Бајден једноставно нема харизму за сарадњу са светским лидерима.
Према његовим речима, Бајден угрожава демократију у земљи и толико је некомпетентан да не би могао ни продавницу да води, а камоли државу.
„Да поседујете продавницу и да морате да отпутујете на недељу дана њега не бисте ставили да буде главни“, рекао је Трамп.
Према речима Трампа, Бајден је никакав председник.
„Као што сам говорио можете узети десет председника из историје наше земље и сви они заједно нису нанели толико штете држави колико Бајден. Он је починио незамисливе ствари“, рекао је Трамп.
Које вредности Русије ће спасити свет погледајте у емисији „Од четвртка до четвртка“:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала